Probleme Safari - javascript
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.10.10

In primul rand, buna seara si bine v-am gasit. Sunt nou in aceasta comunitate desi va urmaresc de ceva timp.
In aceasta seara am incercat sa generez un cod pe un website, moment in care mi-a dat 2 erori: Prima ca as folosi un pop-up blocker iar a 2 a precum ca javascript nu este activata in browser-ul meu.
Precizez ca dupa multe incercari am reusit sa scap de eroarea cu pop-up blocker insa am ramas cu javascript.
Multe detalii nu va pot oferi pentru ca eroare din site spune pur si simplu ca nu am functia javascript bifata in browser. Desi toate functiile java sunt bifate in browser nu am reusit sa folosesc acest site.
Am incercat totodata si cu browser-ul Mozilla in care primesc aceeasi eroare.

Ma poate ajuta cineva ?
Va multumesc in avans!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

daca ne-ai arata si noua siteul ar fi de ajutor.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Hello,
Website-ul se numeste http://www.snezy.com - multumesc inca odata pentru dorinta de a ma ajuta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

ah, e genul ala de site…

o sa-ti zica o mie de prostii ca sa mai completezi un chestionar, ca sa mai dai click pe alta reclama… pr mine m-a luat cu AdBlock…

zboara, mananca; fa-ti singur proverbul!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Asemenea si pe mine, Adblock and stuff dar nu se explica de ce nu pot trece peste eroare cu javascript. Acolo nu are ce reclame sa imi bage, cel putin asa cred. Anyway.. din documentatia pe care am facut-o cu ajutorul google, am inteles ca aceasta problema cu javascript este destul de comuna insa nu am reusit sa gasesc o solutie pentru ea. De inteles ca Apple People hate Java Guys