Am nevoie de o camera video Digital 8
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Salut baieti,

Daca cumva mi-ati citit blogul, ati vazut ca in Barcelona mi-au furat golanii camera video. O sa le stea in gat, ca nu prea au ce face cu ea.
Ideea e urmatoarea: am nevoie de o camera video care sa poata citi casete Digital 8, ca sa pot transfera pe Mac cele trei casete de 90 minute pe care le-am filmat anterior. Am fost la un studio foto, unde fac si transfer video, dar fac doar pe DVD, pe un DVD Recorder (ceea ce ar insemna pierdere de calitate la editare).
Daca stiti cumva un loc unde pot sa ma duc cu hardul extern, spuneti-mi si mie.
Sau, mai simplu, daca aveti cumva o astfel de camera, mi-o imprumutati si mie pentru vreo 5 ore? Sau vin eu cu Macul.

Multumesc..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

am eu un sony hi 8, daca esti in bucuresti saptamina viitoare pe timp de zi ti-o pot imprumuta.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Perfect. Merci mult. Iti dau pe PM telefonul meu.

PS Nu te intereseaza niste accesorii? smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Revin: casar nu a aparut la intalnirea pe care o stabilisem impreuna si nici nu mai dau de el.

Deci, este cineva care ma poate ajuta cu o camera video care sa vada casete Digital 8 (sau Hi 8)?
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.10.06

Salut! Am o camera SONY digital 8 pe care am folosit-o pentru evenimente,vacante,etc.Vreau sa-mi iau una minidv si de aceea vreau s-o vand. Poate ar fi atractiva pentru tine la un pret acceptabil. Ce zici? Camera o dau cu toate accesoriile originale plus o baterie suplimentara de capacitate mai mare si casete digital8/HI8.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai nu cumpar, ca mi-am luat din Barcelona a doua zi dupa furt o camera mini DV cu 300 de oiroi, sa-mi fac treaba cu ea pana strang bani de alta mai adevarata.

Am dat si anunt aici ca vand toate accesoriile.

Dar, totusi, nu vrei sa-mi imprumuti camera ta pentru o zi, sa-mi transfer si eu cele 3 casete pe calculator? Eventual vin cu laptopul, dar dureaza vreo 5 ore.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.10.06

OK, te pot ajuta. Da-mi pe PM telefonul tau si vorbim.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

S-a rezolvat. M-am intalnit cu valentin_i si acum trag casetele pe Mac.

Multe multumiri, valentin_i !