În ianuarie, iBookuri cu procesoare Intel
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Conform ThinkSecret, se pare că în ianuarie vom avea (adică ei vor avea, că la noi ... blank stare ) primele calculatoare cu procesoare Intel: http://www.thinksecret.com/news/0511intelibook.html

Ceva, ceva tot vom avea în ianuarie, pentru că e luna favorită pentru anunțuri șoc de la Apple (probabil din cauză că ianuarie e luna cu cele mai proaste vânzări):

* 2005 - iPod Shuffle
* 2004 - iPod Mini / XServe G5
* 2003 - 20” Cinema Display + New Powermacs + New iBooks + iLife + Safari + Final Cut Express
* 2002 - New iMacs + 12” iBook + iPhoto + OSX
* 2001 - Titanium iBook.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
VAXXi - 18 Noiembrie 2005 01:47 AM

Conform ThinkSecret, se pare că în ianuarie vom avea (adică ei vor avea, că la noi ... blank stare ) primele calculatoare cu procesoare Intel: http://www.thinksecret.com/news/0511intelibook.html

Ceva, ceva tot vom avea în ianuarie, pentru că e luna favorită pentru anunțuri șoc de la Apple (probabil din cauză că ianuarie e luna cu cele mai proaste vânzări):

* 2005 - iPod Shuffle
* 2004 - iPod Mini / XServe G5
* 2003 - 20” Cinema Display + New Powermacs + New iBooks + iLife + Safari + Final Cut Express
* 2002 - New iMacs + 12” iBook + iPhoto + OSX
* 2001 - Titanium iBook.

Pardon, MAC OS X 10.0 a fost lansat pe 24 martie 2001, cu pre-release beta version toamna lui 2000 (parcă octombrie). Pe la final de martie 2001 sau început de aprilie am primit și eu de la amicii din CA primul mac os x 10.0…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
VAXXi - 18 Noiembrie 2005 01:47 AM

...Ceva, ceva tot vom avea în ianuarie, pentru că e luna favorită pentru anunțuri șoc de la Apple…

poate a mincat moshul mere si pina in 26 / 28 ianuarie ‘primim’ ceva… wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mai dacule, tu stii ceva…?