Interesnta si partea cu albumele (books). Pacat ca in RO nu se vor putea vreodata printa direct de catre Apple.
Exista vreo posibilitate de update de la 09 la 11?
Ar fi ok daca l-ar oferi si in varianta download. Probabil ca va fi peste 3 luni in Mac App Store… simultan cu momentul in care ajunge la noi pe rafturi.
Interesnta si partea cu albumele (books). Pacat ca in RO nu se vor putea vreodata printa direct de catre Apple.
Ar fi super dacă acele cărți s-ar putea exporta ca PDF.
din câte ştiu eu se putea şi până acum exporta albumul foto ca .pdf. Mă uit să văd, au trecut vreo 2 ani de când am încercat, în iPhoto08, ştiu că merg şi calendarele şi restul chestiilor ce le poţi face…
din câte ştiu eu se putea şi până acum exporta albumul foto ca .pdf. Mă uit să văd, au trecut vreo 2 ani de când am încercat, în iPhoto08, ştiu că merg şi calendarele şi restul chestiilor ce le poţi face…
iMovie: in afara ca a invatat sa faca 1080p la export, mai stie si de rolling shutter (pentru camerele cu CMOS) si sa reduca zgomotul de fond (banuiesc/sper ca e vorva de zgomotul motorului camerei)
iPhoto nu stie deocamdata sa faca calendare, dar Apple spune ca “in curand” va adauga si asta. Pana atunci, nu le vede nici pe cele facute in versiunile anterioare.