Au reintrodus optiunea de email dintr-o aplicatie externa. Bine au facut!
mda, mie însă îmi place opțiunea default “iPhoto” pt. că poți folosi o grămadă de șabloane, folositoare mai ales dacă vrei să trimiți mai multe poze simultan…
Am vazut noile “chestii” de la GarageBand. Mi-a atras atentia mult “How Did I Play?”. Cum as putea sa imi conectez chitara la iMac, la fel ca la PC? Prin calbu’ chitarei si un jack ? Multumesc! celor ce raspund.
Am vazut noile “chestii” de la GarageBand. Mi-a atras atentia mult “How Did I Play?”. Cum as putea sa imi conectez chitara la iMac, la fel ca la PC? Prin calbu’ chitarei si un jack ? Multumesc! celor ce raspund.
Mai sus ti-am raspuns in stilul tau de a scrie. Vezi ca e greu de inteles?
Niciodata iLife nu a fost inculs in sistemul de operare, ci doar in Macurile noi cumparate din magazin. Evident, si cele second-hand ar trebui sa aiba discul cu iLife, dar asta e alta discutie.
Daca vrei iLife 11 ia-l acum.
Am și eu o întrebare.
Tocmai ce am inaugurat Macapp store-ul și mi-am cumpărat iPhoto11. E fain, eu aveam varianta din 2008 când mi-am cumpărat macul.
Singurul lucru care mă deranjează este că atunci când selectez o poză și îi dau full-screen, în acest nou modul full-screen îmi apar două bare una inferioară ( cu info, edit, create etc) și una superioară (cu titlul event-ului etc), iar poza este micșorată. Pozele mele fiind setate fie pe 1024/768, fie pe 1280/800.
Cum fac să scap de barele astea două, și să văd pe ecran numai poza la dimensiunile ei reale?
Mulțumesc!
Nu cred ca se poate. Dar poti usor sa dai drumul la un slideshow, fara muzica, fara tranzitii. In fond, in iPhoto faci ceva cu pozele, iar in Slideshow-ul lui - te uiti la ele.