Nope. Tocmai mi-am comandat un OptiBay (de aici), care vine cu o carcasa externa pentru SuperDrive, pe USB.
Acu’ mai trebuie sa ma lamuresc ce SDD sa caut pentru OptiBay.
Salut,
Am si eu nevoie de un sfat. Am poze stranse de ani buni si de pe mai multe pc-uri. De curand le-am importat pe toate in Iphoto 2011, normal le-a importat cu tot cu dubluri. Am cumparat un softulet ce avea review-uri bune si nici nu era prea scump ceva gen annihilator duplicate. M-a scapt de 9k de poze duplicate din 40k. Acum dupa ce am facut curat am vrut sa le xport sa le am si pe pc. Am selectat evenimetntele, l-eam exporatat , dar am obtinut un singur folder cu toate pozele varsate fara sa fie structurate pe evenimente. Cum pot sa le export si cu evenimente , structurate exact cum le-am organizat eu, eveniment 1 55 poze, eveniment 2 400 poze, etc. Singura metoda ce cred ca ar fi utila ar fi sa export cate un eveniment , dar am sute :(
tot ce trebuie sa faci e sa te duci la libraria iPhoto, sa-i dai show content.
o sa gasesti in folderul originals tot: impartit pe ani si apoi pe evenimente. iei falderele ca atare si nu-ti trebuie nici un export.
(p.s. e posibil ca iPhoto sa aiba folderele alea cu numele inital al evenimentelor, cel de la import. cred ca e un pic prostut programul si nu mai schimba numele folderelor. dar tot e mai bine decat sa le exporti cate unul cate unul)
Uite aici o metoda care pare desteapta, dar nu triviala. Avanjul ar fi ca exporti toate meta-datele (faces, places, keywords, ratings etc.), poti face si resize. Cred ca face si ce ai tu nevoie, cu event-urile ca foldere.
N-am incercat-o.
NU merge linkul. Astazi inca lucrez la soertarea pozelor, spargerea evenimentelor, etc. Cand termin si sunt multumit o sa incerc diverse metode sa export ce am muncit si pe pc.
You don’t have permission to access /backup-iphoto-library-dropbox-resize-images-save-space-2/ on this server.
Apache/2.0.54 Server at danwarne.com Port 80
acum o intrebare de baraj, aperture este un upgrade la iphoto sau este complementar ? L-am cumparat si eu acum si nu stiu daca sa import baza lui iphoto si sa lucrez de acum doar cu el.