Problema Skype 2.8 for mac
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: LUGOJ Jud. TIMIS
Macuser din: 09.08.07

Buna ziua,

De ceva vreme nu am mai avut probleme cu mac-ul…lucru care imi cam lipseste nu mai am ce surubarii,ce scoate din registri..
ce sa devirusez…dar asta e alta poveste smile macurile aste nu vor sa se strice ! iar OS x nu se buseste..dar asta le stiti probabil cu totii.
Recent am reinstalt Mac os x (nu din plictiseala) se tot bloca..am gasit pina la urma era panglica de la HDD ca incercasem niste hdd-uri pe ea si probabil a cedat. De la reinstalare NU mai pot sa ma loghez pe Skype ! si am tot citit pe net si pe site-ul lor, dar nu ma ajuta nimic.
Skype asta este cred prieten bun cu Windows-ul smile
Orice am schimbat prin setari nu merge ! voi aveti astfel de probleme ? sau macar ati avut astfel de probleme? singurul lucru este ca nu imi aduc aminte daca am avut exact aceeasi versiune sau nu dar cred ca era ultima adica 2.8.

Astept cu nerabdare opiniile voastre si eventualele rezolvari.

Va multumesc domnilor.

Semnătură 

eMac G4 1,25 Ghz,Power Mac G4 dual 500(acum 1.3 Ghz),  286 Olivetti, mai multe mere, 1 para smile
Mac mini 1.66 Ghz,MacBook 13 White

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Sterge preferintele aplicatiei si vezi daca iti mai da eroarea asta.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

poate l-ai blocat din firewall sau littlesnitch?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: LUGOJ Jud. TIMIS
Macuser din: 09.08.07

Sters preferinte ! nu am firewall si nici littlesnitch ca nu am nevoie smile
alta e problema
...aprops eu ma conectez la net pe wireless-ul…vecinului ca nu are pass
e posibil sa fi restrictionat el accesul la skype ? pentru ca orice altceva merge bine ?

Semnătură 

eMac G4 1,25 Ghz,Power Mac G4 dual 500(acum 1.3 Ghz),  286 Olivetti, mai multe mere, 1 para smile
Mac mini 1.66 Ghz,MacBook 13 White

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
kry_m - 21 Octombrie 2010 07:08 PM

Sters preferinte ! nu am firewall si nici littlesnitch ca nu am nevoie smile
alta e problema
...aprops eu ma conectez la net pe wireless-ul…vecinului ca nu are pass
e posibil sa fi restrictionat el accesul la skype ? pentru ca orice altceva merge bine ?

posibil, dar aca iti merge ichat/yahoo mess sau alti clienti.. cel mai probabil e de la tine.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2617252&tstart=15

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •