In viata mea nu am vazut un program mai greoi si mai flamind! Cu G5 Dual parca inoata! Am crezut ca InDesign e cel mai lenes! Quark 7 l-a batut. Ma, si crapa la plimbatul boxurilor cu runaroud peste text de-i sar capacele. De la versiunea 4, 4.0.1, 4.0.2, 4.0.3 n-am vazut asa o mortaciune! Dacule, tu ai quadro, la tine cum se misca? Ce pacat, ca are niste features asa de interesante. Accesarea cache-ului insa e criminala! L-a incercat cineva pe Intel?
drept sa zic, mie mi s-a cam luat de quark… desi parca imi mai pare rau dupa el, cind ma gindesc cit am lucrat cu acest program
dar indesign e mai bun la acest moment
Of, cred ca va trebui sa trec pe InDesign! Voiam 7 pentru umbre si transparente, ca aveam de facut ceva cu citeva modificari mici, dar dragutze. Insa e ceva de groaza!
Ai un termen de comparatie?
Cît de repede? Cît de bine? Daca faci transparente si umbre se mai misca tot asa de bine?
Dacfa-i asa, iau un Core Duo, altfel, nu!
si totusi in articol scrie ceva de universal si de faptul ca folosesc macuri, de unde trag concluzia ca adobe nu avea cum sa castige din moment ce nu are softurile universale..
Da’ cu ce versiuni v-ati jucat voi? Cu-alea de evaluareeeeee ??? sau cu-alea full, cumparate? Va-ntreb ca eu numa ce mi-am comandat upgrade-ul la Q7 si cica vine-n 4 - 5 saptamani…
EDIT: Oricum, mi-am luat si Adobe Crative Suite 2 Pro edition, ala cu InDesign, pentru orice evantualitate si Q2ID, extensia de InDesign care stie sa deschida quarkuri. Mai tre’ sa umblii pe la stiluri cand deschizi fisierul qxd, da’, per total, merita 200 Euroi.
Ce mistoo, imi aduc si eu aminte de vremurile cand umblam cu dischetele de Quark 3.32 la mine. Parca erau trei la numar? Oricum, lucram pe PC atunci. Cand te gandesti ca se faceau bine-mersi ziarele cu un biet programel de 3 x 1,44 = 4,32 MB!