Mail si Yahoo [Plus cu POP3]
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.05.06

Incerc sa imi iau mailul de la yahoo prin Mail si dupa ce imi importa 434 emailuri din 1850 se opreste, apoi cand face get mail declara Incoming mail: restul de 1400 si ceva, insa nu le ia si se opreste. Am facut azi upgrade la Yahoo Mail Plus ca sa il pot lua POP, setarile sunt ok- a luat 434 mailuri pana acum, numa ca nu mai vrea. Am sters contul si am luat-o de la capat si face la fel. Imi poate da cineva o mana de ajutor, va rog?
Multumesc

Semnătură 

MacBook Pro 15.4”  2.6 GHz i7 quad core
MacPro 3.2 Quad Core +Apple Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07

Am patit si eu ceva asemanator cu gmail. Solutia la mine a fost urmatoarea: am dezactivat pop din setarile de mail (din browser), logout, login, activat pop, descarcare (iarasi) mail-uri cu mail.app.

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mersi de raspuns. Tocmai am incercat si la fel, se opreste la acelasi email. De aseara am pus pe fw spre gmail si functioneaza, numai ca am nevoie sa descarc si mailurile de pana acum, ca sa pot face tranzitia totala la gmail. Nu au nici o modalitate de contact cu asistenta online sau telefon cei de la yahoo si nici informatiile d etroubleshooting nu sunt chiar utile, din pacate. Mai incerc o data, poate merge.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sterge acel mail care-ti face probleme…
sau muta-l in alt folder

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Spune-mi te rog, la tine si-a pus gmail inca un mailbox, asa cum arata la mine? am creat un nou cont, gmail, are inbox, sent, trash si toate cele, dar mai jos mai am un set de mailboxuri in care se duc toate. problema mea e ca am primit doua emailuri care s-au dus direct in mailboxul de jos, nu mi-au aparut ca unread si nu au aparut in inboxul de sus, in care ar fi trebuit. poti s ama lamuresti, te rog?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Da! Ai avut o idee foarte buna! Am sters emailul care il tinea in loc si a continuat downloadul.
Iata si imaginea

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Fa un print screen la mail.app ca nu prea inteleg ce spui smile
dacuBurebista are dreptate daca iti poti da seama la ce mail se opreste din download sterge-l sau muta-l in alt folder (tot din browser - yahoo).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

tarziu am scris… smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
enjoymac - 22 Octombrie 2010 08:34 AM

Spune-mi te rog, la tine si-a pus gmail inca un mailbox, asa cum arata la mine? am creat un nou cont, gmail, are inbox, sent, trash si toate cele, dar mai jos mai am un set de mailboxuri in care se duc toate. problema mea e ca am primit doua emailuri care s-au dus direct in mailboxul de jos, nu mi-au aparut ca unread si nu au aparut in inboxul de sus, in care ar fi trebuit. poti s ama lamuresti, te rog?

ai setat gmail în Mail.app ca și cont IMAP sau POP? Ce vezi tu acolo sînt etichetele sau “labels” ce le folosești în Gmail… Există în Gmail Labs o aplicație care îți permite să subscrii doar la anumite foldere atunci cînd folosești IMAP.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Gmail e setat IMAP- se pune singur asa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

spam, sent mail, trash le poți scote din lista aia dacă le selectezi și apoi din menubar Mailbox->Use this mailbox for-> alegi ce vrei tu… Starred, Personal, Receipts și ce mai ai tu pe acolo așa ramîn! Dacă nu folosești labels în gmail le poți șterge.