Problema cu iPod 5G
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am un iPod 5th G 30GB si am o mare problema. Are aproape un an si pana acum a functionat ok insa ieri s-a intamplat ceva ciudat. L-am scos din ghiozdan, l-am conectat la Mac si iTunes 7 mi-a spus ca trebuie sa ii dau Restore pentru ca are nu stiu ce problema. M-am enervat si nu i-am dat. Am dat eject si de acolo s-a taiat filmul.

Acum, iPod-ul imi afiseaza in permanenta logo-ul Apple si se reseteaza in continuu; mai mult, aud cum HDD-ul incearca sa se initializeze mereu insa parca nu reuseste si apoi iar se reseteaza; asta face pana ramane fara baterie. Nici Mac-ul NU il mai recunoaste de nici un fel.

De mentionat (poate e important) ca acum 4 zile l-am scapat pe jos de la jumatate de metru. Ma gandesc ca daca ar fi avut atunci probleme nu mi-ar mai fi mers 4 zile. El este inca in garantie internationala si ma gandesc daca pot face ceva din punctul asta de vedere - asta pentru ca am niste puncte de lovitura pe fata, pe margini sus si jos.

HELP!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Dă-i un reset, vezi dacă mişcă ceva:
1. Toggle the Hold switch on and off. (Slide it to Hold, then turn it off again.)
2. Press and hold the Menu and Select buttons until the Apple logo appears, about 6 to 10 seconds. You may need to repeat this step.

Pare a fi o problemă cu HD-ul, mai ales că zici că l-ai scăpat jos. Dacă Mac-ul nu-l mai vede şi nici după reset nu se întâmplă nimic… call Apple. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

de ascultat muzica la el poti?
mi sa intamplat si mie la un moment dat asa pt ca era formatat fat 32 si facea figuri pe faza asta… formatarea oricum trebuie facuta

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

NU il vede Mac-ul. Am dat reset insa degeaba pt ca el oricum isi face reset ca tampitu fara oprire. Damn!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Offf… ce bine e sa cumperi produse si apoi sa beneficiezi de garantie. Deci iPod-ul e mort, clar! Ma duc eu ieri la Apple Service aici in Milano, cu ceva emotii ce-i drept pt ca iPod-ul era cam lovit in partea din fata de asfalt. smile
Deci, ajung acolo, ii spun ca nu mai merge, se duce 1 minut in spate undeva, vine cu el si cica: da, HDD e stricat, il inlocuim INSA… (zic aoleu m-au prins)... nu o sa mai aveti inscriptia laser pe spate. smile
Eu faceam pe suparatul dar cand am auzit ca imi aduc altul complet nou in 3 zile mi-a trecut toata supararea. Super tare! Aveti idee cum mi-l aduce? In cutie, cu casti sau cum?

Oricum sunt fericit ca ala stricat era praf de zgarieturi. Acum o sa ii cumpar un invisible shield din ala.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nevrozel, te-ai scos!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mare noroc. bine ca a fost acolo, unde mai este apple store, este posibil ca la noi sa nu se fi petrecut la fel, cred ca te expediau smile norocosule

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mersi, chiar sunt norocos avand in vedere cum putea sa fie la in Romania. Acolo sigur mi-ar fi zis ca e scapat pe jos sau ca e cumparat din SUA si nu se baga sau mai stiu eu ce. Si chiar daca ar fi fost de acord probabil ca imi venea in 4 saptamani sau asa ceva. smile

Acum, desi nu prea e posibil, ar fi prea tare sa imi dea generatia 5.5. As muri de ras. Sa zica ceva de genu: “nu mai aveam din cele vechi ne pare rau”. smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

refurbished, e ca nou smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06
Tudor - 23 Septembrie 2006 05:24 PM

Dă-i un reset, vezi dacă mişcă ceva:
1. Toggle the Hold switch on and off. (Slide it to Hold, then turn it off again.)
2. Press and hold the Menu and Select buttons until the Apple logo appears, about 6 to 10 seconds. You may need to repeat this step.

Poate cineva sa-mi recomande si mie un site unde pot citi mai multe informatii despre iPod’uri?
Mi-am cumparat unul recent si continua sa ma fascineze…dar nu prea sunt documentat despre el :(
Multumesc anticipat smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Incearca aici…

http://www.apple.com/support/ipod/family/

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member