cum fac sa dispara un anunt care nu mai este valabil?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.01.10

am dat un anunt cu ceva timp in urma despre vanzarea unui imac
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/25023/
si nu stiu cum sa-l scot pentru ca intre timp imac-ul s-a vandut si inca primesc telefoane de la cei care vor sa cumpere inca !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Dai PM la moderator si data viitoare iei in considerare absenta edit-ului cand pui anunt smile

Editat.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Chiar să-i facem viața grea admin-ului (sau moderatorului secțiunii?)—întreb pentru că am rețineri—nu se ajunge la prea multe anunțuri de editat/șters? Eu aș avea chiar ultimele două anunțuri de “tras pe dreapta”, pentru că s-au rezolvat… de-aia întreb.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ideea e ca sectiunea e ca un bulletin board sau ca mica publicitate de la ziar. Nu suni la redactia RL sa ii rogi sa sterga anuntul din ziarul de acum 3 saptamani, nu?

EDIT-ul e limitat din motive tehnice si de lipsa de programator. Cine pune un anunt acolo isi asuma responsabilitatea pentru ce scrie. Poate sa fie contactat pe PM sau poate sa dea numarul de fix de acasa. Nu-i scoate nimeni datele de contact din buzunar cu forta.

Moderatorii au deja viata grea.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

Dar RL de acum 3 săptămâni nu este pe piaţă. E posibilă o soluţie de genul “ştergere automată după x săptămâni”?

PS nu am anunţuri.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

automata nu. EE nu are functia asta.

dar sa preupunem ca ar trece un moderator cu grebla si ar sterge tot din urma. sunt 2 probleme:
1. unii vor se nu puna din nou anuntul pentru ca le-a fost sters
2. se pierde “istoria”. e util sa stii cu cat s-a dat un mac ca sa stii si tu cat sa ceri sau cat sa dai.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)