1 din 4
1
produse Apple folosite in design
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

multora le place sa foloseasca in design-ul lor produse sau componente Apple pt ca “ARATA BINE” sau pt ca este ceva mai deosebit. Nu ar fi rau daca tot acestia ar folosi si produsele apple pentru uz intern…

de exemplu vezi poza - pagina web….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti

Poate cei care au facut site-ul au folosit “componente Apple”
Nu cred ca o firma de curierat ar folosi calculatoare Apple.
Cine stie ce softuri specifice firmelor de curierat (Windows based) folosesc si ar trebui sa schimbe licente si alte alea sau poate nu ar avea solutii pentru necesitatile lor Macintosh based.
Sa o luam si asa!NU?

Semnătură 

Necazul mi-l inec in alcool, dar bestia stie sa inoate…Ariciul e o pasare incapatanata. Nu vrea sa zboare decat daca ii trag un sut. Cand cazi, incearca sa ratezi pamantul. Intotdeauna beau cu masura. Masura mea e galeata. Exista doua tipuri de oameni: cel care spune intotdeauna ce gandeste, si cel care are prieteni. Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila. Daca nimeni nu te intelege, nu inseamna ca esti artist.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

posibil si asa ! poate le va deschide apetitul dupa mere, altora smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Stati linistiti, poza aia probabil ca a fost luata dintr-o colectie de poze royalty-free sau de pe net de-aiurea. Nu cred ca a fost folosita ca sa dea bine pentru ca e Apple, de fapt pun pariu ca   cei de la firma aia nici macar n-au auzit de Apple. Asa cum n-au auzit 99% din români.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Si asta este adevarat.
Oamenii vad marul muscat cine stie pe unde si se gandesc ca e vorba de o companie care comercializeaza fructe.
“Opiniile este multe” big surprise

Semnătură 

Necazul mi-l inec in alcool, dar bestia stie sa inoate…Ariciul e o pasare incapatanata. Nu vrea sa zboare decat daca ii trag un sut. Cand cazi, incearca sa ratezi pamantul. Intotdeauna beau cu masura. Masura mea e galeata. Exista doua tipuri de oameni: cel care spune intotdeauna ce gandeste, si cel care are prieteni. Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila. Daca nimeni nu te intelege, nu inseamna ca esti artist.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

dar nu numai, de parca noi nu aflam despre anumite produse din reclame sau din spusele cunoscutilor, asa si despre apple s-a aflat foarte putin din cauza lipsei de reclama la hardware…mai putin ipodul..
si prin asta ma refer la reclama in mass media, televiziune si nu pe net..

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

si eu tot din cauza asta ma oftic. Produsele Apple nu sunt mediatizate cum trebuie in romania. Sediul Mac Gallery este amplasat undeva obscur (am trecut pe langa el fara sami dau seama ca acolo e).
Ce ma enerveaza cel mai tare.. auzi tot felul de replici: “Domnule… nu sunt mediatizate pentru ca nu exista piata.”
Bullshit ! Ganditi-va ca sunt atatea firme care fac productie publicitara si se chinuie cu PC-uri. Ganditi-va numai la cati pustani de bani gata sunt (in Bucuresti cel putin… sunt cacalau) care ar fi in stare sa-si cumpere Mac doar pentru ca e cool.

Si legat de iPod… in fiecare zi vad din ce in ce mai multe casti albe cu gri :D

A… si legat de poza aia, ca sa fiu on-topic… chiar daca e de la Apple poza… e plasata ca un cur in context. Tranzitia e prea brusca. Si ... de ce dracu au pus-o pe negativ ? Ca sa iasa logo-ul Apple in evidenta ? Oare Fan Curier Express isi trage ceva la afacerea asta ?.. Cred ca ... NU ! smile)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AlexBuga - 18 Noiembrie 2005 07:46 PM

Ce ma enerveaza cel mai tare.. auzi tot felul de replici: “Domnule… nu sunt mediatizate pentru ca nu exista piata.”

Apropo de asta… nu-mi venea sa cred ce auzeam in emisiunea aia de la Mix FM, cand moderatorul emisiunii (pare-se si profesor, din cate am inteles) sustinea teoria cum ca “daca n-ai vanzari nu ai cum sa-ti faci reclama, pentru ca n-ai bani”...  si aplica aceasta teorie la cazul MacGallery. Păi într-un plan de afaceri bine pus la punct, îţi aloci în fiecare an un buget pentru promovare. Cum naiba să vinzi dacă nu aude lumea de tine?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cum a fost emisiunea aia a fost si bine ar fi sa fie cat mai multe…poate din ce in ce mai bune calitativ..
in ceea ce priveste site-ul fan, nu e rau, sa fie cat mai multe asa, este o reclama cum ar fi ea, buna sau mai putin, dar este

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Man… eu am avut ocazia sa vb la tel cu tanti Dora Popeneciu cand mi-am comandat Mac-ul… dar de la ea pana la angajatii ei… care sunt cam fara chef… e drum lung. Chiar imi pare rau de chestia asta, pentru ca o vad foarte entuziasmata de ceea ce face… Si are atata dreptate.. chiar e o placere sa lucrezi pe un Macintosh.

Spre exemplu, eu mai imi aduc Mini-ul la serviciu, si il ascund in sertarul de la birou…nimeni nu isi da seama ca eu lucrez pe alt computer, dar ideea e ca muncesti cu chef cand ai cu ce.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cu asta ai dreptate si o stim cu totii, cred ca toti folosim macintosh nu numai pentru ca este un sistem stabil sau nu e win, nu are virusi dar pt ca e o placere el in sine
si eu ma mai plimb cu miniul, incerc sa mai conving prieteni sa isi ia..in fine, ma laud ca am calculator, nu geamuri

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

:D
I feel the same :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AlexBuga - 18 Noiembrie 2005 09:15 PM

Spre exemplu, eu mai imi aduc Mini-ul la serviciu, si il ascund in sertarul de la birou…nimeni nu isi da seama ca eu lucrez pe alt computer, dar ideea e ca muncesti cu chef cand ai cu ce.

LOL  Tare faza!!!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.10.05

daca macgallery nu promoveaza…..o facem noi oricum
cel putin ai mei prieteni urmeaza sa’si achizitioneze mac-uri.
si asa…incet incet, poate vedem in sedintele guvernului niste ibook-uri pe mese :)

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De ce man ? Ca sa aiba aia ce fura ? Prefer sa nu !

Mai da-i dreacu de politicieni ca 98% din ei sunt niste ingamfati nesimtiti care au calculatoarele alea in fata doar pentru a se ascunde cand au chef sa traga un pui de somn.
Cred ca derivam de la subiect :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band :))

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deja polliticieni care dorm numai buni de design nu sunt…:)
in schimb, ibook-urile de la antena 1 sunt de senzatie!

1 din 4
1