4 din 4
4
produse Apple folosite in design
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
psergiu - 23 Noiembrie 2005 01:36 AM

Lipsa de reclama se simte.
Am un vecin care foloseste calculatorul doar ca sa se dea pe net, sa scrie mail-uri si sa isi organizeze pozele sale facute cu aparatul digital. Si tocmai am aflat ca si-a facut un upgrade la o suma IMENSA (think powermac G5) ca sa aiba un calculator care nu face zgomot ca ala vechiul (pe care daduse 3500 USD acum vrve-o 2-3 ani) bazaia cam tare.
Ala vechiul era P4 asta nou e Athlon smile Macar daca aflam din timp - ii demonstram mini-ul meu cat zgomot face ...
dupa cum am zis:
Lipsa de reclama se simte.

du-te repede la el și fă‑i demonstrația, nu se știe niciodată. dacă omul gîndește, mîine își vinde scula aia și-și ia macmini sau imac g5.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

domn’ profesor are dreptate sergiulica! mergi la el, prezinta-i!
si eu ma simt atat de bine cand vb de calculatorul meu, si mai ca imi face placere sa ii sicanez…dar se sperie de ce este nou, si multi fac asta mai presus de pret…nou in sensul ca windows e ceva “normal”..

4 din 4
4