Boot camp
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.06

foloseste cineva de aici boot camp?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

incearca un search…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Eu. Mai bine intrebai direct ce te interesa.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.06

doream sa stiu care sunt performantele windowsului pe un mac cu boot camp fata de sistemul de operare mac os tiger in programe k adobe photoshop, 3d Studio max cine le foloseste pe acestea.
VA intreb deoarece doresc sa imi cumpar un pc sau un mac mini cu procesor intel core duo si la pret cam tot la aceeasi suma se ridica insa la pc in aceasi bani fata de mac mini ii poti pune o placa video bunicica care face fata foarte bine in aceste programe.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

pt programele mentionate, ia un pc, mac mini nu este facut pt productie si nici 3d studio max

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ce-i bun e un imac core 2 Duo.Dar nu cel mai ieftin, ala nu!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Eu am iMac-ul de 20” Core Duo, si vreau sa zic ca in Bootcamp, ma joc NFS Underground la rezolutie maxima. Faza e ca nu stie de rezolutie wide. Pana acum nu am intalnit joc care sa nu-mi mearga. Am incercat: Tony Hawk 4, NFS, GTA3. Insa Bootcamp e ca un supozitor. NU IL SUPORT.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

adobe photoshop si 3d studio max nu sunt pt acasa, sunt programe care au nevoie de un calculator capabil, un imac cum spune iaru. daca problema este banii, mergi pe un pc, e mai ieftin..

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
szhoul - 25 Septembrie 2006 03:14 AM

adobe photoshop si 3d studio max nu sunt pt acasa, sunt programe care au nevoie de un calculator capabil, un imac cum spune iaru. daca problema este banii, mergi pe un pc, e mai ieftin..

Exact. Pina si iMacu’ are nevoie de RAM la greu.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
mac_Alex - 24 Septembrie 2006 09:44 PM

doream sa stiu care sunt performantele windowsului pe un mac cu boot camp fata de sistemul de operare mac os tiger in programe k adobe photoshop, 3d Studio max cine le foloseste pe acestea.
VA intreb deoarece doresc sa imi cumpar un pc sau un mac mini cu procesor intel core duo si la pret cam tot la aceeasi suma se ridica insa la pc in aceasi bani fata de mac mini ii poti pune o placa video bunicica care face fata foarte bine in aceste programe.

Întrebarea nu prea e clară. De fapt, vrei să știi dacă un mac intel rulează Windows cel puțin la fel de bine ca un PC „normal”. Răspuns: da, rulează, și mai mult decît atît: rulează mai bine.
Să trăiți bine…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…