problema cu itunes!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

stie cineva de ce itunes imi ocupa spatiul pe hdd cand bag muzica in playlist???
am toata muzica intr-un folder MUZICA si cand fac un playlist in itunes imi ocupa duble memorie,stie cineva cum rez problema aceasta?daca mut muzica in itunes nu este bine pt ca itunes creaza cate un folder pt fiecare melodie in parte!!!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Ai grija sa ai debifate optiunile din poza atasata:
-Keep itunes music folder organized
-Copy files to itunes music folder when adding to library

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Sau poti lasa asa si sterge originalele dupa ce le pui in library itunes. Muzica ta se va afla dupa aceea in folderul Music - iTunes

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Sau la iTunes Music Location (vezi imaginea de mai sus), ii dai calea unde tii tu de obicei muzica.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Heh… Vechea problemă a celor care vin de pe Windows şi n-au folosit niciodată iTunes. iTunes nu este doar un music player, ci în primul rând organizează muzica (şi nu numai). Pe Windows ce făceam? Utilizam Winamp, asta e clar. Atunci când vroiam să ascult ceva, fie dădeam dublu-click pe fişierul MP3 sau M3U, fie trăgeam fişierele în fereastra de Playlist. Îmi organizam muzica singur, în directoare.

Când am trecut pe Mac, am descoperit iTunes. Acum el se ocupă în totalitate de organizarea muzicii. Poate să facă ce vrea cu fişierele, să le pună în N directoare, pe mine nu mă interesează, pentru că ceea ce văd în fereastra de iTunes este mult mai relevant decât ceea ce vedeam în Windows Explorer. Acum, în loc de fişiere MP3 sau M4A eu văd albume (cu coperţi cu tot), artişti sau “Anii ‘80” (ca să dau un exemplu de smart playlist creat de mine). E ca şi cum mă duc pe un raft şi aleg ce vreau să ascult.

Singurul moment în care trebuie să ştiu unde sunt fişierele este atunci când vreau să copii câteva pe alt computer, sau să le dau cuiva. Dar chiar şi atunci, trag pur şi simplu melodiile sau albumele din fereastra iTunes pe Desktop sau în altă parte în Finder, şi gata!

Apropo, iTunes nu împarte aiurea muzica în directoare, ci:

Artist 1

Album 1

Album2
Artist 2

Album 1
...... 

Sortarea se bazează pe informaţiile găsite în tag-urile ID3. Dacă acestea nu există, atunci melodia e trecută la “Unknown Artist” şi “Unknown Album”.

Semnătură 

⌘-N