Photoshop Elements 9?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09

Salutare
Mi-am luat de pe net versiunea trial de la Photoshop Elements 9. Cu gandul de a-mi cumpara programul cu licenta, dupa aceasta perioada. Pretul e de 80 USD. Nu mi se pare mult la o prima vedere. As vrea insa sa stiu si de la alti utilizatori daca merita.
Mentionez ca nu sunt incepator in Photoshop. Sa zicem utilizator mediu. Inca de pe vremea uindouz mi-a placut sa ma “joc” cu fotografii si m-am chinuit singur. Insa acuma as vrea sa intru in legalitate si mi se pare ca Elements e mai “friendly” decat Photoshop CS 3 (de exemplu). Plus ca are si optiuni extra (creere albume, organiser tip iPhoto etc.).
Voi ce credeti? Merita sa mi-l iau? Valoarea se reflecta in performante?
Mersi

Semnătură 

MacBook unibody late 2008
iPad 2nd generation Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si pe mine ma intereseaza parerile altora, si eu planuiesc sa imi cumpar Photoshop Elements pentru Mac cam peste o luna dar am auzit de la cineva ca (poate ca) are ceva bug-uri si cateodata se inchide singur. Acuma nu stiu daca Photoshop are ceva sau Mac-ul lui… Voua va merge bine?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 17.10.09

Am o intrebare: ce va determina sa utilizati Photoshop? Eu ma ocup de fotografie la modul serios, cunosc destul de bine cam toate softurile de gen, insa niciunul nu m-a determinat sa ma despart definitiv de Aperture. Voi ce apreciati la produsele Adobe in afara de lucrul cu leyere?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu din vremea de cand utilizam uindăuz am ramas “atasat” de Photoshop… Dar Aperture cat costa? Photoshop Elements vreo 80 USD…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09

Am incercat si eu Aperture la un moment dat, insa mi-am cam prins urechile in el. E adevarat ca eram la inceputuri in ale Mac-ului si posibil si asta sa imi fi lasat gustul oarecum amar.
Lucrul cu layerele nu cred ca e neaparat decisiv in alegere.
Pur si simplu asa am inceput din uindouz, si cand am descoperit varianta de Mac e si mai buna am continuat asa. Cred ca e vb de gusturi, pana la urma.

Semnătură 

MacBook unibody late 2008
iPad 2nd generation Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Intreb si eu aici ca sa nu mai deschid alt topic,daca cumpar de pe ebay adobe design standard pentru studenti, pot primi licenta daca am carnet de student vizat?
La noi costa 600euro(tva inclus),de e ebay il pot cumpara cu 250 iar licenta pentru educatie se poate folosi si comercial.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 06.12.09
boboc - 30 Octombrie 2010 05:13 PM

Intreb si eu aici ca sa nu mai deschid alt topic,daca cumpar de pe ebay adobe design standard pentru studenti, pot primi licenta daca am carnet de student vizat?
La noi costa 600euro(tva inclus),de e ebay il pot cumpara cu 250 iar licenta pentru educatie se poate folosi si comercial.

sunt convins ca DOAR pentru studentii din tara pentru care e localizat ebay’ul pe care ai intrat. Asa cum si Apple USA ofera reduceri pentru studentii americani.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.09.11

Pentru boboc

si eu am cautat Adobe Standard pentru stundeti si l-am gasit pe un site care ofera reduceri pentru studenti. Sper sa iti fie de folos
http://www.legalo.eu/ro

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Daca nu e reseller Adobe oficial nu poti primi licenta.
Reseller oficial este Apcom.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.09.11

Din cate vad poti lua licenta si de pe site-ul pe care l-am gasit…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

A aparut Photoshop Elements 10.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP