Păi dacă la City Grill n-a fost bine, revenim joia asta, orele 18.00, la Salamandra, da? De data asta, cred că apuc să vin, sînt prin zonă.
Deci joi 28 septembrie, macuser meeting la Salamandra House, gura metro Grozăvești. De acord? Tudore, bagi un anunț mai vizibil?
Ei, vin și eu… Voiam a-i sugera lui Tudor că aceste reuniuni lunare ar trebui cumva evidențiate / marcate, să fie vizibile. Poate pe orașe (orădenii par a se fi întîlnit, pînă la urmă...).
Ultima oară nu eram în București, am înțeles că, totuși, au fost vreo 8 macuseri la Salamandra.
Io zic ca sa stam la povesti, ca dupa vacante.
Sau daca aveti vreo propunere de tema, cu atat mai bine. Dar banuiesc ca n-o sa fim prea multi, din cauza francofoniei (auziti, da’ ce treaba avem noi cu franceza? ca io am invatat-o, dar nu ca limba oficiala…)
Venim toti cu placere
Avem vre-o tema luna asta sau doar Drink & Chat ?
PS: Este activa si in zona cu Salamandra restrictia de vanzare a bauturii pe perioada summit-ului furculitzion ?
PPS: Traiasca METROREX ca altfel nu prea avem cum ajunge acolo joi.
Am avut premoniția că, odată și odată, doar metroul vamai putea circula în București, fie și la interval de 15-20 de minute.
Eu am doar o cestiune de cînd mi-am luat un SE: cum fac sincronizarea cu Address Book. Bag samacă mai trebuie să iau un conduit la 4-10 euro ca să meargă. Sau sînt și alte soluțiuni? Francofonii cum fac?
E cam din scurt, dar: vand cate 2 bilete la concertele Dulce Pontes (14 oct) si Cesaria Evora (16 oct), pentru ca voi fi plecat din Bucuresti, din pacate. Pretul: 150 roni bucata, deci 600 roni toate. Sunt locuri bune.
Nu pun anuntul la vanzari, ca nu le dau la orisicine…
Le aduc cu mine la intalnire diseara, poate le vrea cineva.