iOS-ul 4.1 e vinovat! Se stia ca in tarile care au schimbat ora mai devreme au fost probleme.
De ce nu au remediat bug-ul pana acum? Ce se intampla oare?
Da, am uitat sa mentionez ca problema este la iPhone 4.
Fratilor, astea sunt lucruri de baza, ora, data, alarma… Imi amintesc cum radeam de bug-ul Y2K. Ma despagubeste Apple daca tocmai am pierdut un contract de mii de euro?
Sal. Si la mine a fost problema cu alarma…. Telefonul a sunat mai tarziu cu o ora. Dupa un restart, si alarmele setate din nou. Merge bine. Apple sigur nu isi asuma nici o responsabilitate pentru afacerile de mii de euro Apropos am iphone 3gs, 4.1.
Oricum de aia este facut DST duminica, ca oamenii sa nu aibe intalniri de mii de euro. Ca daca ar fi in mijlocul saptamanii ar fi mai nasol. Asa max, duminica intarzii de la biserica.
Nu cred ca s-a luat apararea lui Apple.
E pur pragmatism. Te costa mult sa dovedesti ca ai piedut din cauza smartphone-ului, si dupa ce dovedesti Apple sau oricare producator iti demonstreaza ca nu ai citit contractul si licentele unde scrie cu fonta de 1 ca nu despagubeste eventuale pierderi cauzate de gadget-ul respectiv.
Apropos, oare cati dintre noi citesc integral un contract cu un furnizor de telefonie, TV, soft, etc…
Eu recunosc ca citesc primul rand si zic ca oricum n-am ce face, si nu ma mai obosesc, ca nu-l modifica baietii pentru mine.
Cred ca este dictatura celor mari face de cei mici. Vrei bine, nu vrei iarasi bine.
Oricum de aia este facut DST duminica, ca oamenii sa nu aibe intalniri de mii de euro. Ca daca ar fi in mijlocul saptamanii ar fi mai nasol. Asa max, duminica intarzii de la biserica.
Si ce te faci daca ai setata alarma pe “Weekdays” de jumatate de an? Sau ce faci daca pui o alarma de vineri pentru luni, nu pentru duminica?
Si ce te faci daca ai setata alarma pe “Weekdays” de jumatate de an? Sau ce faci daca pui o alarma de vineri pentru luni, nu pentru duminica?
Dovada tot tie iti incumba chiar daca ai dreptate. Iar pretentia este greu de dovedit mai ales ca doar martorii nu sunt suficienti pentru a face instanta sa creada ca ai dreptate. Inscrisuri presupun ca nu ai, interogatoriul ar fi fara rost, expertiza nu cred ca-ti permite ca nu ai asupra ce, asa ca…este greu de dovedit:
1. ca aveai alarma setata;
2. ca aveai alarma setata de jumatate de an;
3. ca Apple este de vina pentru ca nu s-a auto setat alarma;
4. ca din cauza alarmei ai pierdut contractul.
Practic, nu poti dovedi raportul de cauzalitate intre fapta ilicita si prejudiciul suferit, intrucat nu ar exista fapta ilicita iar raportul nu-l poti demonstra.
Insa, ai putea intenta cu succes daca ar deveni notoriu ca toate iPhone-urile din lume nu si-au setat alarma singure, si atunci dovada ar fi mult mai usor de facut (si implicit sansele de castig mai mari).
Sper sa nu te superi pe mine, dar la noi cu procesele nu e chiar asa usor (desi Apple ar merita sa-ti plateasca banutii aia pierduti intrucat poate fi o eroare de soft).
iPhone 3GS IOS 4.1 - ora s-a schimbat ok, alarmele suna ok.
iPhone 4 IOS 4.1 - ora s-a schimbat ok, alarmele suna cu o ora mai tarziu.
Am facut “Reset settings” pe iPhone 4, problema persista.
iPhone 4 este luat de la Orange Ro, a venit cu 4.1 din fabrica.
iPhone 3GS este luat de la Vodafone, a venit cu 3.1.3 din fabrica.