Proaspat posesor de Macbook Pro 13”,nu nou ce-i adevarat,insa ca nou insa am o mica problema.Imi vede doar retelele vecinilor,pe a mea nu vrea,nici dupa 3-4 retsarturi.
Any ideea?Actualul Macbook White merge fara probleme pe reteaua mea.
Nu,semnalul la macbook-ul white de pe care scriu acum este full si merge fara probleme.A mers si dupa ce am facut fresh install pe white,acum 3 luni.Acum am facut un fresh install si acum nu mai am wireless-ul in tab-ul de sus .....
Nu il am in network.Cred ca am gresit cand am configurat imediat dupa instalare.Am doar ethernet si firewire
Nu ai cum sa gresesti la configurare. OS X vede automat daca ai sau nu Airport. Deci ori nu ai Airport in Mac (foarte putin probabil) ori s-a instalat aiurea sistemul.
Am facut un fresh install si acum nu mai am wireless-ul in tab-ul de sus .....
Ce sistem? Leo? snow Leo? ai făcut și update-urile la 10.5.8 respectiv 10.6.4? Dispariția simbolului wl din bara Apple e ciudată. Ești sigur că e bună pastiluța wireless din interior sau că face cotnact bun? (nu e chiar rar să nu facă). sistemul o vede? (About this Mac / More Info / Network / Airport – ce scrie aici?)
cum adică „gol”? Vrei să spui inactiv (adică dimmed, deci fără contur)? sau deconectat? (adică se vede doar un semicerc fără cele 4-5 semicercuri) dacă dai cu mausul pe iconiță și mergi în jos, apare opțiunea Turn Airport On/Off?
fă un screenshot (command-shift-4) al zonei, pe care o selectezi apoi cu cruciulița care apare, fișierul se salvează pe ecran
Dacă te poți conecta cu alt mac, iar cu acesta nu, este posibil să ai o problemă hardware sau un contact prost al plăcuței wl