Iphone 4 calitate slaba in productie
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Am cumparat al doilea iphone 4 orange.
Ambele au fost sigilate si ... culmea….ambele aveau zgarieturi fine pe lentila camerei din spate.
La primul am observat cand am pus folia de protectie, sub lumina unei lampi de citit, la al doilea la fel + ca la o inspectare atenta, tot sub lampa, mai observ cate un fir de praf prins sub carcasa de sticla.
Iphone-urile au fost desfacute personal, iar folia de pe spate (cea cu care vine din fabrica) nu a fost data jos decat la cateva ore dupa achizitie cand am pus folia de protectie. Asa ca este exclusa varianta sa le fi zgariat eu.

Acele zgarieturi nu afecteaza calitatea pozei, nici firul de praf prins sub sticla nu e deranjant dar totusi… la suma asta de bani si la pretentiile de produs premium nu mi se pare normal

Ori cei de la Apple au devenit neglijenti, ori ... nu imi dau seama

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

...ori chinezilor le cade parul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

la iphone 3G sau 3GS, daca intra praf sub sticla de la ecran, ti-l schimbau gratis. Incearca poate merge si in cazul asta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.06.09

Da! Sunt de acord. Si al meu are un mic defect, sesizabil numai in lumina pe marginea lentilei, ca o zgarietura, plus ceva care se pare ca este prins in spatele acelui geam.
Nu afecteaza cu nimic calitatea pozelor insa calitatea iPhone-ului chiar este mai indoielnica fata de primul iPhone. Pacat.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.01.09

Al meu a avut un pixel mort. Nu deranja in mod normal, dar stiam ca e acolo. L-am observat la doua zile dupa ce am cumparat iPhone 4 de la Orange. L-am dat ca sa mi-l schimbe. Din pacate nu e ca la Apple Store unde iti dau unul nou pe loc. Trebuie trimis in service ca sa se confirme ca intr-adevar asa e si apoi imi trimit unul nou. A trecut o saptamana, sper sa vina saptamana aceasta.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Pe viitor du-te tu direct la service-ul din Baneasa. Evident, cu factura, acte si tot, si ti-l rezolva pe loc deobicei (approx. 1h)

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Oare e posibil (ca si la alte produse pentru estul Europei) sa fie facute in anumite fabrici ...?
Intreb pentru ca am mai intalnit pe cineva care la fel avea mici impuritati sub sticla.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Treaba asta, cu produse est/vest, cred ca e mai mult speculatie, mai ales la electronica, Auto.
Cand mi-am cumparat in 2003 o masina nemteasca, am optat sa mi-o ridic eu de la fabrica.
Acolo pe banda, ieseau masini pentru toata lumea, nu o zi pentru RO, una pentru HU, alta de PL.
Si la Electronice, unde cadenta de productie e putin mai mare, nu cred ca-si pierde nimeni timpul sa puna un separator pe banda, unul la stanga, altul la drapta si unul in sus.
NU cred ca producatorii isi permit sa riste, ca un american din RO sa isi ia un iPad pentru est, sau orice alt ceva.
Diferente sunt la alimente, detergenti, dar din cauze obiective. (Studii de piata, privind gustul, calitatea apei de la reteaua publica, etc…..)

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

In cazul industriei auto acelasi producator are fabrica si in Germania si in Polonia sau Rusia sa zicem… pentru piata Est europeana vor merge masinile facute in Polonia sau Rusia
La fel si in cazul industriei de cosmetice - unde diferenta de calitate e afirmata de multa lume.

La asta ma refeream, fabrici diferite pentru clienti diferiti.

Serviciul de verificare al calitatii poate diferi mult intre fabricile aceleasi companii, lucru confirmat de cineva care lucreaza la un producator de telefoane mobile si a vazut multe fabrici incepand cu India, China, Germania

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Toate butoanele imi joaca pe iPhone 4 ! in special de de Sleep ! sper sa nu cada dracului.
nu l-am scapat niciodata, are 2 luni. daca il duc la orange mi-l schimba ?

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

offtopic

[ Modificat: 08 Ianuarie 2011 06:52 PM de Administrator ]
 Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB