Viteza scriere CD-uri/DVD-uri
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Sunt foarte ofticat. CUm se face ca am un DVD pe care scrie maxim 8x, si DVD-RW de la iMac-ul meu (care a costat o caruta de bani, apropo) nu e in stare sa il scrie cu mai mult de 2x. Mi se pare o faza de tot [cenzurat]. Mi se parea mie numele “Matshita blabla” dubios.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ce marca e DVDul? Ai incercat si cu altele?
Mie asta imi place la Roxio + burnerele de pe Macuri, ca scriu cu viteza maxima pe care o suporta mediul, astfel incat sa iasa un disc fara erori. Poa’ sa scrie si 20x pe ele (in curand vor aparea si astea), daca discul e naspa si da erori.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Matshita de la iMac-ul meu G5 scrie <strike>4x</strike> 8x. N-aş crede că au făcut downgrade la burnere în noile generaţiii de iMac…

EDIT: iMac-ul meu scrie 8x, nu 4x cum am zis mai sus, dar am pus acum un DVD-R blank Imation 16x, si în Toast văd că nu pot alege mai mult de 2x. Deci depinde de disc, pentru că ştiu sigur că am scris DVD+R cu 8x.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

alex citeste aici, si eu am postat aceeasi pb cu writerul de la pb meu…

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/637/

ca un rezumat din ce am incercat eu

tdk (-) 1-8x = 1,2X
tdk (+) 1-8x = 2,4,8X
traxdata (-) 1-8x = 1,2,4,8X
traxdata (+) 1-8x = 2,4,8X
verbatim (-) 1-8x = 1,2,4,8X
verbatim (+) 1-8x = 2,4,8X
sony accucore (-) 1-16x = 1,2,4,8X
davio (-)2-8x = 1,2X (nu as sugera, diferentele sunt de 10-50 bani fata de celelalte)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, interesant, nu văzusem topicul ăla.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
AlexBuga - 26 Septembrie 2006 05:35 AM

Sunt foarte ofticat. CUm se face ca am un DVD pe care scrie maxim 8x, si DVD-RW de la iMac-ul meu (care a costat o caruta de bani, apropo) nu e in stare sa il scrie cu mai mult de 2x. Mi se pare o faza de tot [cenzurat]. Mi se parea mie numele “Matshita blabla” dubios.

Păi da, unele cd/dvd-uri, deși scrie pe ele mult, nu se pot scrie decît cu viteze mici. Ia altă marcă și va merge cu viteze mai mari.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…