testare aplicatie pe iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce detalii trebuie introduse in plist-ul aplicatiei?

Am incercat cu Provisioning Profile name, cu App Identifier si profile identifier si nu merge nicicum.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

De cand am trecut pe xcode 4 am observat ca sunt 2 locuri in care poti face aproximativ aceleasi setari, o data dand click pe proiect si apoi pe aplicatie. Asta e un proces pe care eu probabil n-am sa-l inteleg prea curand, dar prin incercari reusesc sa compilez, si ultimele dati cam asta a fost problema, nu era folosit acelasi provision profile in ambele parti.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: a fost Iasi
Macuser din: 31.05.08
boboc - 04 Noiembrie 2010 11:38 AM

Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce detalii trebuie introduse in plist-ul aplicatiei?

Am incercat cu Provisioning Profile name, cu App Identifier si profile identifier si nu merge nicicum.

Screenshot’ul asta nu pare a fi din Xcode4.

Ai grija sa setezi acelash provisioning profile atat in Project->Get Info ->Build ... cat shi in Active Target -> Get Info -> Build.

De asemenea e important ca prefixul identifierului(in Info.plist) “com.companiata” sa fie acelash in provisioning profile. Sau cel mai simplu e sa¡ti faci un PP cu wildcard care sa’ti mearga pt orice aplicatie.

Salutari,
StaS

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Am reusit sa il fac dupa ce am stat mai mult sa citesc documentatia.
Cam cat dureaza pana Apple accepta sau respinge o aplicatie?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: a fost Iasi
Macuser din: 31.05.08
boboc - 11 Noiembrie 2010 12:16 AM

Am reusit sa il fac dupa ce am stat mai mult sa citesc documentatia.
Cam cat dureaza pana Apple accepta sau respinge o aplicatie?

Pai zilele astea e in jur de 6 zile pt un update shi 8 zile pt o aplicatie nou .
Dar vine 4.2’ul si cu siguranta baietii o sa aiba mult de lucru , deci poti sa mai adaugi un 40% smile

Salutari,
StaS