WRONG! ! ! Cu toate k folosesc un sistem de operare windows si ar trebuii sa fiu mai mult de partea celor de la microsoft si a gadgeturilor pe care le scot pe piata, atunci cand au anuntat k vor scoate un mp3 player portabil care sa rivalizeze cu iPod am fost entuziasmat dar nu prea mult deoarece stiu ca este foarte greu sa detronezi iPodul care detine peste 50% din piata playerelor portabile si de ce sa nu recunoastem este cel mai vandut mp3 player, arata si suna nemaipomenit iar capacitatile de stocare satisfac gustul oricarei persoane.
Dar k sa nu fiu rau in totalitate cu cei de la micosoft imi plac telefoanele cu sistemul de operare windows piata unde cei de la aplle nu au decat playerul iTunes mi se pare…sau ceva de genul asta…in fine.
Zune nu mi se pare chiar asa un produs bine facut probabil k se va vinde dar in nici un caz nu va detrona sau va atinge vanzarile celor de la apple.
Partea misto e ca filmul de download e QuickTime (H.264 chiar)!!! Macar stiu unde e calitatea!
ideea cu pasarile care comunica wifi si isi schimba pielea mie imi place. imi place si soundtrackul cu care ” I relate”. n-are nici o legatura cu zune, evident, dar cine l-a facut are gust. M$ ca intotdeauna cumpara produsul gata, de ce sa aiba si departament de R&D sau de creatie?
EDIT: celalat e stupid rau.
Mie mi s-a parut fainutz ad-ul (ca directie artistica).
Problema e ca singurul fel in care iti puteai da seama ce vroia sa comunice relativ la zune era daca stiai de functionalitatea de sharing intre zune-uri prin wi-fi (singurul feature inovativ pe care il are).
E destul de adanc totusi…
Preturi la Zune, de la HardMac.
Cel mai mult mi-a placut asta: Beside purchasing music tracks, a month fee system will be available for US$14.99, giving the opportunity to download and listen all tracks available in MS online music shop, but it is only a renting system, as soon as you stop paying the monthly fee, you will not be able to listen to downloaded music.
Cel mai mult mi-a placut asta: Beside purchasing music tracks, a month fee system will be available for US$14.99, giving the opportunity to download and listen all tracks available in MS online music shop, but it is only a renting system, as soon as you stop paying the monthly fee, you will not be able to listen to downloaded music.
Unless iti iei toata libraria (pe broadband) in prima luna si apoi cu un mic programel (FreeMe de exemplu) te c*ci pe protectia M$ de c*cat si scoti toate restrictiile si ramai cu jde giga de muzica a ta. (nu ca ar fi prea multe nume mari acolo acum)
EDIT: Si uite asa prin balarii am facut si 1000 de mesaje.
Bine-inteles ca te poti caca pe protectia lui microshift. Dar ca idee, iti cumperi o melodie, dar trebuie sa platesti toata viata ca s-o poti asculta. Pai cum naiba sa nu-i furi pe astia…?
io cand am deschis siteul asta ... cumingzune.cum ...sau cum naiba ii zice, in secunda 2 s-a inchis mozilla. cred ca daca incerc iar, imi va da si un kernel panic. in fine….
se pare ca microsoft a devint un fel de altex, ultrapro, flamingo etc….vinde in rate. iti da o caruta de muzica si platesti lunar.
dar halatul, halatul cat e??!
problema cu schimbul pe wi-fi este mai mult o reclama. muzica care este downloadata de cineva nu ramane pe aparat ci dupa 3 zile se sterge automat. in rest… nimik nou sub soare. incearca si ei marea cu degetul. reclama cu pasarile e buna de tot. imi place.
se pare ca microsoft a devint un fel de altex, ultrapro, flamingo etc….vinde in rate. iti da o caruta de muzica si platesti lunar.
Faza e că în momentul în care nu mai doreşti să plăteşti acel “abonament” lunar, nu mai poţi asculta nici o melodie din cele achiziţionate anterior.
Neo-comunism american tipic.
Niu uarld ordar urla dupa colt (de alfel mic-moale o fost mai mereu un adevarat virf de lance pentru campania respectiva).
Sa speram ca apple nu o sa recurga niciodata la mizerii de-astea.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/6120272.stm
Toate melodiile WMA cumparate de la MSN Music - (care se voia iTMS killer) NU MERG pe Zune ... Nu e compatibile ... N-are draivăr ...
ROTFLMAO !
Dar s-a rezolvat. Acum MSN Music te redirecteaza catre Zune Marketplace care vinde melodii WMA compatibile cu Zune… dar care nu mai merg pe TOATE PLAYERELE vandute de Archos, Creative, Dell și Iriver ... ca nu mai e compatibile ... trebe upgradate ...
Da, ROTFL! Si cand te gandesti ca Microshtift i-a strans pe tot producatorii si s-au pus de acord ca sa lucreze impreuna sa devina compatibili intre ei dar si cu viitorul iPod killer ce avea sa iasa din colaborarea aia… Acum au scos player, scot si magazin individual si restu… buhahaha, sa traiti bine! Ma asteptam sa copie ITMS dar nu asa pana si la culoarea cablurilor de retea… Practic au replicat exact strategia Apple. Si-au sapat singuri groapa. Mai bine! Sa moara bine!