Parcă e făcut pentru cei cu dizabilități fizice!!! Fereastra e uriașă, backspace/delete nu închide conversația, bonjour pare a fi dispărut. Mai mult, noul chat style e o risipă de spațiu, lista de contacte la fel iar ideea că e util să vezi cine e online “răsfoind” avatarele e hilară. Poate noul UI o fi util pentru cei ce lucrează într-un call center și rulează skype In full screen mode în relația cu clienții, dar pentru utilizatorul normal e o aberație! Eu cel puțin vreau programul de chat cît mai discret cu putință și ditamai ferestroiul e orice numai discret nu… Singurul lucru bun îmi par noile icoane pt. status, online, offline, invisible, away, DND e suficient.
e urât ca draq are chestii inutile, iar cele mai multe care te interesează sunt aiurea… în fine am hotărât să nu piș contra vântului, place, nu place folosesc ce mi se dă că este parte a muncii mele.
și quark 3 era mișto, câți mai lucrați lucrări adevărate pe el?! personal n-am întâlnit photoshop care să mă entuziasmeze mai mult ca 5.5, poate după prea multă vreme de 4… între 7 și cs5 sunt atât de puține schimbări minore…
poate și la versiunea asta de skype or fi făcut ceva deștept și eu, ca un prost ce sunt, nu-mi dau bine seama.
e urât ca draq are chestii inutile, iar cele mai multe care te interesează sunt aiurea…
poate și la versiunea asta de skype or fi făcut ceva deștept și eu, ca un prost ce sunt, nu-mi dau bine seama.
Fac acum un concurs de interfețe. S-au prins și ei că e urît cu crăci. Io-te acilea
haris, te bagi?