De catea zile am intampinat o ptoblema tampita rau de tot la al meu 2G 3.1.3, nu am gasit nimik concret pe net asa ca am incercat eu ceva.
Cand vroiam sa fac Sync, imi aparea mesajul “Sync in progress” pe tel, dar nu ramanea pana la sfarshitul sincronizarii, disparea exact cand incepea Back-up-ul,si telefonul se debloca. Practic puteam sa folosesc telefonul in timpul sincronizarii in mod normal ca si cand nu era conectat…dar in iTunes imi arata ca sincronizarea continua normal….si kiar continua normal. Pana la urma am lasat acest bug sa mearga ca un feature pe tel
.....pana cand am vazut ca nu imi mai incarca pagina de Updates in AppStore, si nici nu imi mai instala nicio aplicatie din AppStore…..si asta nu a mai fost frumos.
Rezolvarea:
1. Am luat o aplicatie (oricare, gratis) in iTunes si am sincronizat-o pe tel prin sync-ul “special” mentionat mai sus.
2. Dupa terminarea Sync-ului am deconectat telefonul, si i-am aplicat un hard reset - TINUT APASAT HOME+SLEEP in acelasi timp pana cand se stinge si se reaprinde
3. In timpul asta am sters aplicatia din iTunes.
4. Am reconectat telefonul - click dreapta pe tab-ul telefonului in iTunes - click Transfer Purchases
5. Acum a sincronizat aplicatia din tel in iTunes si sincronizarea a mers corect….pot lua aplicatii….si pagina de Updates merge ca inainte
Nush de unde a aparut problema asta…..dar na…bine ca am rezolvat-o.
Sper sa nu aveti problema…dar daca se intampla….cu placere ![]()
Bft ALL!!