2 probleme legate de comenzi,1 cum modific formatul,marimea unei poze si 2 legat de yahoo msg :)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

as vrea sa stiu si eu cum fac o poza de 1,5 mb de 100 kb de ex….si la yahoo msg am o problema…daca am 3-4 ferestre deschise de chat daca dau in dashbord pe yahoo msg ca sa imi deschida lista nu se deschide….trebuie intai sa bag in dashbord toate ferestrele si daca dau pe yahoo msg cand nu e nici o fereastra merge,apare pe ecran….am incercat si cu click dreapta…dar imi arata decat remove from dock,open at login,show in finder,hide si quit….

sti cineva cum fac daca vb cu 10 pers odata de ex cum fac sa imi apara yahoo=ul cu lista pe ecran?fara sa bag in bara toate 10 ferestrele de chat?
mersi

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pentru poza incearca photoshop / image size

pentru chat incearca adium

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

ok,si ce inseamna adium ala?e vreo optiune la yhaoo msg?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

http://www.adiumx.com/
Dar nu o sa mai ai optiunea de folosire a camerei web.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

deci mai aveai un pic si nu intelegeam nimic, asa cum multi vor citi de 2 ori sa inteleaga.

1. nu este dashboard, este dock numita partea de jos unde iti tii tu aplicatiile.
2. dashboard este ceea ce se intampla la apasarea F12 si anume aplicatiile care apar pe ecran suplimentare sa zicem.
3. yahoo mess pt mac este inca la stadiul beta, are probleme. plus de asta are si niste ferestre mult prea mari. daca nu ai nevoie de stealth settings si camera video pt prieteni (pt video pune-i sa foloseasca skype!), lasa-l, foloseste adium, este super skinabil, micut, stie taburi.
aici gasesti adium, este foarte usor de folosit, nu stie video si nici audio insa pt asta folosesti skype fara probleme si merge si mai bine.
4. pt poze poti incerca cu dublu click sa le deschida cu preview si poti incerca sa le salvezi ca jpg unde poti seta si compresia. daca insa poza tot ramane mare poti incerca sa folosesti automator, are automatizare si de resize picture si asa sigur va fi mai mica.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

cu messenger e simplu….. tot am avut si eu problema asta…. cand nu mai apare lista de mess, vezi sa ai activa o fereastra de messenger si apesi Mar 1 (⌘ , 1) si va aparea lista :D

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Messenger e de [cenzurat]. Nici macar nu face log-uri la mesaje. Ca sa nu mai zic de ditamai bug-ul cand dai MAR + TAB. Nu are tabbed-chat.. etc.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

Din pacate nici nu arhiveaza discutiile.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

tare e ca isi face un folder in care eu n-am vazut sa bage ceva in documents smile)

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
bobocbbb - 27 Septembrie 2006 08:43 AM

as vrea sa stiu si eu cum fac o poza de 1,5 mb de 100 kb de ex….si la yahoo msg am o problema…daca am 3-4 ferestre deschise de chat daca dau in dashbord pe yahoo msg ca sa imi deschida lista nu se deschide….trebuie intai sa bag in dashbord toate ferestrele si daca dau pe yahoo msg cand nu e nici o fereastra merge,apare pe ecran….am incercat si cu click dreapta…dar imi arata decat remove from dock,open at login,show in finder,hide si quit….

sti cineva cum fac daca vb cu 10 pers odata de ex cum fac sa imi apara yahoo=ul cu lista pe ecran?fara sa bag in bara toate 10 ferestrele de chat?
mersi

Aplicația standard, capodoperă mac, este Graphic Converter (lemkesoft), în ultimii doi ani se include pe dvd-ul deinstalare MACOS X. Este relativ simplă și te poți juca frumos cu ea.
Pt chat, cum ziceau și alții, Adium

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…