Activare iPhohe 4 în US
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Hello all.

Un amic și-a rugat o rudă din US să îi cumpere un iPhone 4 contract-free (599 USD) din Apple Store și să i-l trimită în România.

Poate să-mi zică cineva care a mai făcut asta pas cu pas ce trebuie să facă ruda din America (o persoană ne-tehnică) ca să activeze iPhone-ul 4 ? Îl poate activa direct în Apple Store ?

Da, știu că iPhone-ul aproape sigur va veni cu iOS 4.1 pentru care nu există încă baseband unlock - știe și amicul. Mă interesează activarea, ca măcar să nu aibă probleme cu hacktivation în viitor.

Mersi mult.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Pai se vinde iPhone 4 contract-free in State, in Apple Store?
Pe de alta parte, poate sa solicite sa fie activat in Store.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Da, se vinde, dar doar în Apple Store, nu on-line.
Mergi la http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPHONE-INDEX și joooos de tot scrie mic mic:

For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB).

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Cea mai simpla si sigura solutie este sa-l activeze direct in App Store.Dar recomandarea mea este ca amicul sa-si cumpere si o cartela Prepay de AT&T cu care sa-i poate reactiva oricand( in caz de nevoie la o resoftare)  si aici in Romania iPhone-ul.

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.07.10
psergiu - 06 Noiembrie 2010 06:32 PM

Hello all.

Un amic și-a rugat o rudă din US să îi cumpere un iPhone 4 contract-free (599 USD) din Apple Store și să i-l trimită în România.

Poate să-mi zică cineva care a mai făcut asta pas cu pas ce trebuie să facă ruda din America (o persoană ne-tehnică) ca să activeze iPhone-ul 4 ? Îl poate activa direct în Apple Store ?

Da, știu că iPhone-ul aproape sigur va veni cu iOS 4.1 pentru care nu există încă baseband unlock - știe și amicul. Mă interesează activarea, ca măcar să nu aibă probleme cu hacktivation în viitor.

Mersi mult.

Daca e contract free ... neverlocked il activezi cu orice cartela, pt ca nu e blocat in nici o retea.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Pai in state il vand contract free…dar nu e neverlocked…e tot blocat in AT&T.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Acea persoana cand cumpara telefonul, il roaga pe cel de acolo sa activeze telefonul (nu este nimic neobisnuit in asta). Dupa cum ti-a zis si sailor082 sa cumpere o cartele prepay (pay as you go ii zic ei). Cartela aia o sa il ajute mult , isi activeaza telefonul fara probleme oricand, in cazul unor update-uri hacktivarea nu era inca disponibila, daca cumva vreodata isi face vreun update din greseala pana apare unlock macar il foloseste fara telefonie, etc..

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

iPhone4 cumpărat în Apple Store din State, chiar dacă fără contract, este blocat în rețeaua AT&T și conține un microsim AT&T.
In aceste condiții activarea se face la prima conectare la iTunes, cu sim-ul respectiv, de oriunde din lume. Sim-ul nu trebuie să vadă semnal AT&T sau să fie activat pe el vreun serviciu AT&T.
Asta dacă nu s-a schimbat nimic de când am făcut cele de mai sus pentru iPhone-ul colegului meu.

După activare se poate face jailbreak, și va fi folosit pe post de iPod Touch până când/dacă va apare unlockul.
Din moment ce iPhoanele de la Orange vin acum cu 4.1, telefonul sigur, nu aproape sigur, va veni cu 4.1 si baseband 02.10.04, asta dacă nu cumva va veni direct cu 4.2.

Din câte știu nu există nici o modalitate de a face vreodată unlock oficial la un iPhone US. La Orange măcar există posibilitatea asta.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G