2 din 2
2
Yahoo Messenger si alternative..
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
.ral:cr - 10 Noiembrie 2010 02:56 PM

Adium este clar singura varianta ok pentru mac, si poate fi configurat sa arate cum vrei daca cercetezi putin. Din pacate nu merge transferul de fisiere (...)

Ba merg. Total random dar merg smile Am trimis si am primit fisiere de la unii dar cu altii nu am reusit. Habar nu am de ce

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si poate fi customizat in fel si chip. de la minimalist pana la “hi5 style”

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pe mine ma frustreaza asa de tare incat am oprit transferul automat, dar la un moment dat tot face iconita bounce. si mai frustrant e ca trebuie sa explic de fiecare data sa nu mai trimita, vreau sa fac un script care sa dea reply pt mine.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Fratilor, daca aveti cont de yahoo si vreti functionalitate completa (video, audio, transfer fisiere) atunci folositi Yahoo Messenger. Daca va multumeste doar chat, fara video, audio, vizibil pentru unii, ascuns pentru altii, etc. folositi alternative (Adium, Trillian etc.). Intelegeti ca Yahoo nu doreste sa aveti toate facilitatile pe un alt client de IM. In momentul cand Adium va avea audio, video, transfer de fisiere 100% cu toti prietenii din lista yahoo messenger, yahoo va schimba ceva, doar ca sa nu mai functioneze in Adium. De ce? Ca asa vrea ei.
Nu mai insistati sa cautati toate facilitatile yahoo pe un alt client IM.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
Xanthrax - 06 Decembrie 2010 11:48 AM

Fratilor, daca aveti cont de yahoo si vreti functionalitate completa (video, audio, transfer fisiere) atunci folositi Yahoo Messenger.

Nu mai insistati sa cautati toate facilitatile yahoo pe un alt client IM.

Observații corecte. Nu mi-e clar de ce a spus, la început, că-i merge greu yahoo, ultimele versiuni merg repede și perfect funcțional, inclusiv chat audio-video.
Altfel, Adium.
Evident, nu poate face tot ce face Mess cu toate funcțiile, dar acoperă toate protocoalele.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.04.10

M-am pricopsit acum cu un iBook si daca pe MacBook Pro Yahoo Mess merge bine, mai ales acum cu 4gb de ram, pe iBook unde am 256 de ram in face crash mai des decat am o conversatie.

Astfel m-am hotarat sa trec pe Adium. L-am configurat sa fie frumos and all dar am o nelamurire. Observ ca nu imi incarca numele persoanelor din lista ci doar id-ul lor de messenger. Pot face cumva sa imi arate numele lor?

Multumesc!

Semnătură 

iBook G4 12” late 2004 + LCD LG 17” | PPC 1.2 GHz | HDD 30 GB | 768 MB DDR | Radeon 9200 32 SDRAM | Tiger | Dead
MacBook Pro 15” early 2008 | 2.5 GHz C2D | SSD 250 GB | 4 GB DDR2 | 8600GT 512 GDDR3 | El Capitan | Server
MacBook Pro 13” mid 2017 | 2.3 GHz i5 | SSD 128 GB | 8 GB LPDDR3 | Iris Plus 640 | High Sierra

e ca si cum ai spune nu unui Heineken rece..

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Germania
Macuser din: 26.11.09

Preferences - Advanced - Adress Book - Import my contact’s names from the Adress Book, asta in conditiile in care ai contactele respective in adress book si cu ID-ul de messenger.

Apoi mai ai in meniul de sus - View - Contact Name Format

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 30.12.09

Aceeasi problema o am si eu Adium 1.3.10, versiunea max pentru Tiger-ul de pe MacMini G4: contactele imi apar doar cu denumirile din ID-uri.
Get Info de la un contact imi da un “error retrieving contact details”. Importul din Address Book nu ajuta cu nimic - apropos e vorba de A.B. din serverul Yahoo sau cel din Mac?

Evident, pe Macbooku cu Adium latest, isi trage corect alias-ul de pe server, ceea ce ma face sa cred ca ceva e in neregula cu comunicarea dintre 1.3.10 si serverele yahoo. Dar ce anume? 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

app, de vreo luna doua merge sa primesti fisiere pe adium.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 20.10.07

La mine si Adium si YM si Trillian se deconecteaza continuu de la conexiune, chiar daca internetul merge oricum.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Andrei Georgescu - 17 Ianuarie 2011 11:50 AM

M-am pricopsit acum cu un iBook si daca pe MacBook Pro Yahoo Mess merge bine, mai ales acum cu 4gb de ram, pe iBook unde am 256 de ram in face crash mai des decat am o conversatie.

Astfel m-am hotarat sa trec pe Adium. L-am configurat sa fie frumos and all dar am o nelamurire. Observ ca nu imi incarca numele persoanelor din lista ci doar id-ul lor de messenger. Pot face cumva sa imi arate numele lor?

Multumesc!

Asteapta sa iasa Lion, si o sa ai in iChat tot ce vrei, inclusiv de Yahoo!
Problema cu clientul de la Yahoo pe care o expui, am avut-o si eu in trecut, pe MacOS Leopard.
HABAR N-AM de la ce naiba facea asa. Rezolvarea a fost simpla si usturatoare: reinstall tot.

Posibil sa nu se pupe cu ceva ce instalezi tu pe laptop, cine stie. De atunci n-am mai avut probleme (decat pe mac-urile cu procesor PPC - iBook G4/PowerBook G4/PowerMac G5).

Incearca asa. Daca ai RAM destul (4GB) macar, baga-ti Mac OS Lion GM, si vezi si cu ocazia asta ce se intampla.
Bafta! si asteptam raspuns :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
Cri00 - 13 Iulie 2011 11:14 AM

La mine si Adium si YM si Trillian se deconecteaza continuu de la conexiune, chiar daca internetul merge oricum.

Poate te multumeste asta—- http://webmessenger.yahoo.com/

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Eu zic ca ce-a mai buna alternativa e Skype smile)

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Scaip?
Ăia de fură cumpărați de MicroMoale?
Naaaahhh…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Skype consuma resurse de parca ar fi nelimitate. Ca si Safari. wink

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

2 din 2
2