e chiar nasol ca nu iti merge. clar nu si cum sa schimbi bifele alea, nu le poti accesa se vede.
mai vezi in setarile telefonului, poate este ceva ce iti scapa si nu te lasa sa faci asta.
totusi nu am incredede in mototola, am mai vazut sa nu se inteleaga..
Cred ca e ceva la mijloc… care ti-a opturat vederea, Cattus.
Nu pot sa le bifez! Sunt ambele moarte! Gri deschis!
Dacă nu e incompatibilitate mobil-mac, ceea ce nu pare, ar trebui să fie o setare în mobil care să permită accesul din exterior, ceea ce face isync adică. Du-te de verifică acolo. Dacă nu, asta e. Treci pe Tigru.
Bineînțeles, altfel nu-ți recomandam. Altfel vei aștepta un update major la sistem, doar că asta poate dura pînă la anu’.
P.S. Mai e și http://mobile.feisar.com/phone_plugins_23.html
e mai ieftin, ceva în jur de 4 euro, dar e per model, dar din România nu poți plăti prin car. Nemții de la Novamedia au plugin-uri pt toate modelele mai recente și merge cu card-uri și pe lei.
Ceea ce a recomandat Dacu’ e OK, dar nu pot testa dacă merge cu iSync, Novamedia plugins merge cert.
e un nokia 3g business phone cica - da cuc drivere sau d-astea de la nokia. tel nu a fost alegerea mea din pacate.
am incercat si eu cu scripturi de modem (am gasit pe niste situri) dar cucu.
sa schimb telefonul nu pot, aveti idee careva ce sa fac?
merci
e un nokia 3g business phone cica - da cuc drivere sau d-astea de la nokia. tel nu a fost alegerea mea din pacate.
am incercat si eu cu scripturi de modem (am gasit pe niste situri) dar cucu.
sa schimb telefonul nu pot, aveti idee careva ce sa fac?
merci
În general, Sony Ericsson „se pupă” cel mai bine cu MAC OS X; asta nu înseamnă că trebuie neapărat să-l schimbi. Eu tocmai mi-am luat un SE K510i din motivul amintit + că are camera OK, 1,3 megapixeli, oricum mai bună decît la un Nokia echivalent. chiar face poze OK pt un asemenea aparat.
Nokia, cu toată simpatia mea pt finlandezi, a luat drumul MS: aroganța, las’ că se vînd oricum.