app softphone pt. iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Salut, am un cont la smartcall si as dori sa pot suna si de pe iPhone folosind sistemul softphone. Am gasit mai multe app-uri pe google, dar nu stiu care din ele imi permite sa-mi configurez propriul SIP. Ma puteti ajuta cu sugestii?

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

da.
foloseste fring.
am folosit si eu intr-o vreme cu smartcall..daca vrei ajutor la configurare, da-mi un PM, sau buzz pe mess.

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.12.06
panteraroz - 11 Noiembrie 2010 09:18 PM

Salut, am un cont la smartcall si as dori sa pot suna si de pe iPhone folosind sistemul softphone. Am gasit mai multe app-uri pe google, dar nu stiu care din ele imi permite sa-mi configurez propriul SIP. Ma puteti ajuta cu sugestii?

Mixphone sau Adore Softphone.

Semnătură 

“Simplitatea, dusă la extrem, devine eleganță.” - Jon Franklin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

Io am folosit softphone si groundwire (ambele de la Acrobits) cu smartcall ( pe un 3GS IOS 4.0)
Problema mai mare este cu apelurile din background (cand tii aplicatia in background) care merg aleator.
Sunt nistre trick-uri ca sa iti mearga , smartcall din pacate nu foloseste decat udp nu si tcp , dar poti folosi push call prin serverele acrobits.

Ce nu-mi mergea mie bine, era peste 3G , mergea aleator (i-am pus si pe cei de la smatcall si pe cei de la vodafone) sa investigheze problema dar nu i-au dat de cap.

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)