de ce jucati WoW pe servere diferite?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.03.06

Gata, am reusit sa cumpar si sa instalez jocul. Dupa patchul de 460MB si forwardarea porturilor, am reusit sa intru in joc dar am lasat-o balta pt. ca era tarziu.

observ ca mai multi mac users joaca pe servere diferite:

Stefan Romanu says: daca se mai gandeste cineva sa joace… veniti pe Zenedar EU ... sunt multi romani acolo
/w Saulbas pentru info & help

sau

Nevrozel says: Cine mai traieste pe WoW? Ca am inceput iar sa joc…de data asta pe serverul Dentar la hoarda

si

Equinoxe says: hmmmm ciudata duma, eu am WoW si ma joc pe Eu (serverul Chromaggus) merge absolut OK. Retea de cartier, 40-60ms ping.

Nestiind inca sa joc, nu stiu daca personajele creeate sunt valabile pe mai multe servere. Ma intreb cat de important este atunci sa aleg cu cap pe ce server voi juca.

Banuiesc ca voi merge pe serverul indicat de nevrozel din moment ce stiu ca el inca mai joaca.

Poate intru dupa servici azi.
Salutare

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

character name: Bammbocha (criza de inspiratie ;p)
Dentar, Hoard, Orc, Warrior.

astept ajutor :D

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Cool! Orc Warrior sunt si eu si inca un amic…facem gilda de Warriors smile

Deci serverele astea sunt lumi pararele ale aceluiasi joc. Niciodata nu o sa te intalnesti cu un prieten chiar daca sta in acelasi loc, atata timp cat e pe alt server. Ideea este ca un singur server nu ar fi putut suporta peste 1 milion de jucatori cati sunt momentan. Exista posibilitatea sa iti transferi caracterul de pe un server pe altul contra cost.

Intru si eu putin mai tarziu. Te mai lamuresc eu prin joc. wink
Vezi sa nu mori prea des… smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

am murit de 3 ori ..grrrrr
doar level 6

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member