Salutare,
Tocmai mi-a fost acceptata si mie in AppStore prima aplicatie pentru iPhone,o gasiti aici.
Cine doreste coduri promotionale (valabile pentru US store) sa imi trimita un mail la ..
Felicitari pentru prima lansare. Are si search? Mie mi-ar trebui asa ceva pt chestii simple cum ar fi instructiunea “for”, nu prea nimeresc toate modurile de utilizare si nici prin referinta nu gasesc. la fel cu switch, am descoperit ieri si mi se parea stupid ca nu poti folosi referinte in case-uri. Si pentru stringWithFormat mi-ar trebui o referinta, nu stiu fiecare tip de data cum se noteaza.
Nu prea vad utilitatea aplicatiei, sincer. Programarea pentru iPhone se face in Xcode. Daca oricum stai in fata unui Mac, nu e mai simplu sa cauti referintele direct in help, sau pe net? Iar cand nu ai la indemana un Mac, probabil nu te gandesti la programare iPhone, si faci ceva total diferit.
Multumesc.
@psergiu cum spuneam nu prea am avut timp pentru a invata controllerele de la ipad,am invatat putin premiere pro si photoshop momentan,de saptamana viitoare ma apuc iar de programare si vreau sa fac toate aplicatiile universale cat mai repede.
Daca ai nevoie de un todo app gasesti pana pe 14 mai si Taskulous tot gratis.