1. connect the phone and begin the update/restore.
2. As soon as the first progress bar completes remove this line from /etc/hosts
74.208.10.249 gs.apple.com
Sa traiasca google!
Inca un amanunt. Vedeti ca directorul etc si fisierul hosts au restrictii la scriere, asa ca va trebui sa va dati persmisiunea Read&Write; inainte de a edita fisierul respectiv.
ăăăă nu. Trebuie editat ca root. Este o prostie imensă să dai drepturi de scriere la useri în fișierele din /etc - atât așteaptă toate site-urile care exploatează bug-urile din flash - îți redirectează tot traficul și te umpli de popup-uri.
ăăăă nu. Trebuie editat ca root. Este o prostie imensă să dai drepturi de scriere la useri în fișierele din /etc - atât așteaptă toate site-urile care exploatează bug-urile din flash - îți redirectează tot traficul și te umpli de popup-uri.
Performantele pe 3G sunt mult imbunatatie. Nu stiu daca as folosi termenul de “dramatic”, dar se califica pentru un “semnificativ”. O alta lume fata de 4.0 si diferenta mare si fata de 4.1.
Performantele pe 3G sunt mult imbunatatie. Nu stiu daca as folosi termenul de “dramatic”, dar se califica pentru un “semnificativ”. O alta lume fata de 4.0 si diferenta mare si fata de 4.1.
Cum e fata de 3.1.3 (iPhone 3G)?
Comparabil. Parca nu e asa snappy, dar nu mai are lag-uri semnificative. Suficient de aproape incat sa nu mai conteze, avand insa features de iOS4 (care pentru mine sunt extrem de importante): unified inbox si address book, conturi multiple de exchange, sincronizare Notes cu MobileMe, etc.
Tin minte ca aveam niste lag-uri infioratoare cand scriam pe macuser pe 3.1.x. Pe 4.0 era aproximativ inutilizabil. Pe 4.2 merge chiar Ok.
Eu sunt dezamagit de 4.2.1 pe iphone4, a inceput sa-mi arate in bara de status in ce retea sunt, pana acum nu arata si era f bine. Si m-a pus cu o ora in urma, a trebuit sa-l mut pe manual.
Pe siteul apple scrie ce aduce si pt iphone, find my iphone, airplay, si print.