cum fac o retea intre un sistem desktop windows si un apple macbook portabil?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am si eu o intrebare,am un macbook portabil si un sistem desktop p4,as vrea sa fac o retea intre cele 2 calc pt internet prin modem RDS si am inteles ca trebuie la sist desktop sa mai cumpar o placa de retea in plus si un switch pt a face reteaua de internet.
pt macbook as dori sa il conectez prin wireless si as dori sa cumpar un aiport extreme base station with air tunes,stie cineva cum se poate face reteaua de internet intre cele 2 calc si cum sa leg airport extreme base station with air tunes????
mersi,

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

mai repede iti iei un router cu iesire de retea pt pc si sa aiba si wireless pt mac. apoi din rds bagi reteaua in router de unde dai ip-uri interne catre cele 2 - pc si mac si ai rezolvat

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

ok,imi recomanzi vreun model anume si de unde sa cumpar???ai idee cam cat costa un astfel de router?
de asemenea cu apple airport base station nu se poate realiza aceasta retea intre 2 calc??? mi se par mai bune produsele apple.
astepr rasp!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein