Poate s-or mai misca si ei, ca altfel nu o sa vanda decat poze de iphoane. Nu uita ca multi isi iau doar pentru ca e trendy, si pana la urma, pretul va decide.
Hopaaaaaa!
Extrem de interesant.
Reziliasem un contract de Vodafone cu nspe mii de ani vechime cu doar o zi inainte sa se anunte ca iPhone 4 vine la Vodafone.
Acum am ramas numai cu Cosmote.
E cea mai buna veste din zilele astea.
Au retea 3G de cacao, dar parca m-ar tenta. Si nu pentru ca e trendy.
Se pare ca incearca sa se miste baietii. Sper sa ii tina.
Sa nu va spun ce oferta de abonament de grup ne-au dat! Nu am inteles niciodata de ce pe site e una, si cand discuti, obtii reduceri de peste 50%, fara sa fi fost client fidel.
Doar pierdere de timp, in loc sa iei decizia in cunostiinta de cauza (adica studiind oferte pe net) te duci ca talambul sa iti iei nr de ordine, astepti de te saturi, ca sa ti se spuna ca “te va cauta un consultant”. Ne jucam mereu de-a copiii destepti!
Totul e classified. Am vrut sa luam un internet mobile - mi-au zis ca nu au o lista de localitati publica, dar sa le spun localitatea si imi zic ei daca “bate” sau nu.
Ah, sunt foarte off-topic! Ma banez eu sau astept un ban meritat?
Incepand cu data de 17 decembrie, COSMOTE iti aduce iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume.
Detalii despre preturi si disponibilitatea iPhone 4 vor fi disponibile în curând, pe http://www.cosmote.ro/iphone.
Astept cu nerabdare oferta Cosmote pentru iPhone 4 precum si probabil noile abonamente de date pentru terminalul meu preferat!!! :D
Discover, Explorer si Adventure - cele 3 tipuri de abonamente. Desigur, e doar un zvon
Faza misto e cu afisele din vitrinele Germanos. Apple a interzis ca in acea vitrina sa apara globulete si alte mizerii specifice acestei perioade, lucruri cu care toti comerciantii ne omoara incet
Incepand cu data de 17 decembrie, COSMOTE iti aduce iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume.
Detalii despre preturi si disponibilitatea iPhone 4 vor fi disponibile în curând, pe http://www.cosmote.ro/iphone.
Astept cu nerabdare oferta Cosmote pentru iPhone 4 precum si probabil noile abonamente de date pentru terminalul meu preferat!!! :D
Mai exista un topic despre iPhone la Cosmote. Cateva randuri mai jos. Oare e greu sa arunci un ochi atunci cand deschizi unul nou?! Se pare ca da…
On-topic: cred ca asa de frumos si-au dat mana (pe sub masa) cei trei operatori… Asa de bine au baut o bere dupa aia… O sa vedeti ca va fi aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Ca-i spune Explorer, ca-i spune Pantera sau ca-i spune Zacusca-cu-ciuperci, tot pe-acolo va costa. Nu cred ca noi, clientii (potentialii clienti) vom avea mare scofala de casigat, decat faptul ca vom putea sa il cumparam in reteaua care ne convine. De costat, tot pe-acolo va costa.
Astept sa ma contraziceti.