1 din 8
1
IPHONE 4 Cosmote
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Apare concurenta! Se pare ca T-Mobile nu sta;;;

http://cosmote.ro/ro/iphoneFullStory.aspx?style=styles&ns=-10000

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Da..si ce faci cu el la capitolul date ? Sa nu-mi spuneti despre 3G-ul Cosmo, ca nu se potriveste.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Poate s-or mai misca si ei, ca altfel nu o sa vanda decat poze de iphoane. Nu uita ca multi isi iau doar pentru ca e trendy, si pana la urma, pretul va decide.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Oricum s-ar parea ca de prin Dec nu va mai fi exclusivitate Orange..

Gresesc ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Hopaaaaaa!
Extrem de interesant.
Reziliasem un contract de Vodafone cu nspe mii de ani vechime cu doar o zi inainte sa se anunte ca iPhone 4 vine la Vodafone.
Acum am ramas numai cu Cosmote.
E cea mai buna veste din zilele astea.
Au retea 3G de cacao, dar parca m-ar tenta. Si nu pentru ca e trendy.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare ca incearca sa se miste baietii. Sper sa ii tina.
Sa nu va spun ce oferta de abonament de grup ne-au dat! Nu am inteles niciodata de ce pe site e una, si cand discuti, obtii reduceri de peste 50%, fara sa fi fost client fidel.
Doar pierdere de timp, in loc sa iei decizia in cunostiinta de cauza (adica studiind oferte pe net) te duci ca talambul sa iti iei nr de ordine, astepti de te saturi, ca sa ti se spuna ca “te va cauta un consultant”. Ne jucam mereu de-a copiii destepti!
Totul e classified. Am vrut sa luam un internet mobile - mi-au zis ca nu au o lista de localitati publica, dar sa le spun localitatea si imi zic ei daca “bate” sau nu.
Ah, sunt foarte off-topic! Ma banez eu sau astept un ban meritat?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 14.08.09

pentru e mine e buna vestea doar ca poate se trezesc si astia si ofera o retea compatibila cu iphone fara net prin proxy sau alte tampenii

Semnătură 

I’Mac 27’’ (2009) i7 2,8GHz, 16GB RAM
Mac Pro mid 2010
Macbook mid 2010
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07
Drimer - 24 Noiembrie 2010 11:11 AM

pentru e mine e buna vestea doar ca poate se trezesc si astia si ofera o retea compatibila cu iphone fara net prin proxy sau alte tampenii

da-mi si mie mai multe detalii please.

multumesc

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.08

Incepand cu data de 17 decembrie, COSMOTE iti aduce iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume.
Detalii despre preturi si disponibilitatea iPhone 4 vor fi disponibile în curând, pe http://www.cosmote.ro/iphone.

Astept cu nerabdare oferta Cosmote pentru iPhone 4 precum si probabil noile abonamente de date pentru terminalul meu preferat!!! :D

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.12.09

oare vodafone cat mai asteapta cu bannerul ala…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 14.08.09

Da foarte tare, pacat ca serviciile pt iphone 4 si iphone in general nu merg la cosmote smile

Semnătură 

I’Mac 27’’ (2009) i7 2,8GHz, 16GB RAM
Mac Pro mid 2010
Macbook mid 2010
Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 27.01.08

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-8112852-iphone-4-disponibil-incepand-17-decembrie-magazinele-vodafone.htm inca o stire !

Semnătură 

Macbook unibody
Macbook 4.1 Black
Imac 5.2
Ipod Touch 1st gen 8 Gb
Iphone 3G   16 Gb
Iphone 3GS 32 Gb
Ipad 2 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Discover, Explorer si Adventure - cele 3 tipuri de abonamente. Desigur, e doar un zvon wink
Faza misto e cu afisele din vitrinele Germanos. Apple a interzis ca in acea vitrina sa apara globulete si alte mizerii specifice acestei perioade, lucruri cu care toti comerciantii ne omoara incet smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.01.08
Di3Hard - 09 Decembrie 2010 01:08 PM

Incepand cu data de 17 decembrie, COSMOTE iti aduce iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume.
Detalii despre preturi si disponibilitatea iPhone 4 vor fi disponibile în curând, pe http://www.cosmote.ro/iphone.

Astept cu nerabdare oferta Cosmote pentru iPhone 4 precum si probabil noile abonamente de date pentru terminalul meu preferat!!! :D

Mai exista un topic despre iPhone la Cosmote. Cateva randuri mai jos. Oare e greu sa arunci un ochi atunci cand deschizi unul nou?! Se pare ca da…
On-topic: cred ca asa de frumos si-au dat mana (pe sub masa) cei trei operatori… Asa de bine au baut o bere dupa aia… O sa vedeti ca va fi aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Ca-i spune Explorer, ca-i spune Pantera sau ca-i spune Zacusca-cu-ciuperci, tot pe-acolo va costa. Nu cred ca noi, clientii (potentialii clienti) vom avea mare scofala de casigat, decat faptul ca vom putea sa il cumparam in reteaua care ne convine. De costat, tot pe-acolo va costa.
Astept sa ma contraziceti.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Are dreptate tomusel. S-au lipit.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
tomusel - 09 Decembrie 2010 09:43 PM
Di3Hard - 09 Decembrie 2010 01:08 PM

Astept sa ma contraziceti.

Eu nu te contrazic smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

1 din 8
1