O sursa sigura ma asigura (vb in rime) ca va fi mai ieftin cu 1 eruro la Cosmote decat la Vodafone ).........ZING!!
Pe mine o alta sursa sigura m-a asigurat ca va fi mai ieftin cu 17% decat la concurenta. Cam aiurea procentul asta exact, insa acceasi sursa imi spunea ca o sa vina si la Cosmote la sf anului de asta vara, de inainte de a veni la Orange.
Eu recomand posesorilor de iphone si care il utilizeaza pe Vodafone sau Cosmote sa nu-si faca update-ul la carrier.El nu contine altceva decat seterile de internet, mms( care oricum le stiti deja si le-ati setat) dar pintre altele va dispare obtiunea de internet tethering si pe care va trebui sa o platiti apoi ” generosilor” operatori de telefonie mobila susmentionati, ca de altfel si la Orange, ori sa alegeti alta obtiune din Cydia, care implica jailbreak.
Desigur asta doritorilor ce vor sa-si foloseasca internetul de pe mobil si pe un portabil.
Dupa ce am facut carrier update, internetul de la Cosmote a incetat sa mai mearga. Inainte mergea cu un profil instalat manual prin iPhone Configuration Utility. Profilul l-am scos dupa ce am inceput sa primesc mesaje de genul ‘PDP authentication failed’. Stie cineva care este problema/solutia sau daca se poate face cumva downgrade la carrier settings?
Avand in vedere ca profilul era cauza mesajelor ‘PDP authentication failed’... nu cred ca este o solutie. Profilul tot acolo era, deci nu l-a scos update-ul. Asteptam lansarea iPhone 4 si probabil atunci afla si cei din magazinele Cosmote cu ce se mananca iPhone-ul.
daca aveai profilul pus si tot aparea eroare pdp, solutia era, sa faci profilul fara user si parola. il instalezi, apoi manual bagi user si parola si merge.
Dupa update-ul de carrier a disparut optiunea Cellular Data Network din meniu unde puteai sa introduci user si parola. Profilul era oricum doar setat pentru proxy si port.
a incercat cineva, acum dupa anuntul cu iphone 4, au astia la cosmote, microsimuri?
eu in galati am dat de unii care nici nu stiau de asa ceva, acum vreo 2 luni am intrebat
m-au sunat cei de la cosmote si mi-au propus urmatoarea ofera: daca ma duc la unul dintre cele 3 magazine care vor pune in vanzare ifonu 4 (2 pe magheru si un al 3-lea undeva prin bucuresti )))), si doresc sa cumpar un ifon 4, atunci primesc o reducere de 15% din pretul telefonului, pret pe care il voi “afla” la fata locului, tentant ?!?