Au fost sunati toti cei care s-au abonat la “newsletter”. Eu cred ca ar fi totusi benefic sa vedem ofertele clare atat de la Vodafone cat si de la Cosmote inainte de o decizie foarte clara.
Dupa un calcul aproximativ, reducerea de 15% ar insemna cam 2600 de lei la liber, modelul de 16GB. Acum depinde ce abonamente vor oferi si preturile aferente pentru telefon.
Au fost sunati toti cei care s-au abonat la “newsletter”. Eu cred ca ar fi totusi benefic sa vedem ofertele clare atat de la Vodafone cat si de la Cosmote inainte de o decizie foarte clara.
Nu toti ...
m-au sunat si pe mine acum juma’ de ceas. Maine seara, cu ocazia lansarii iPhone 4 la Cosmote, dupa ora 10 pm, in cele 3 magazine din Bucuresti(in care va fi “omor”) orice achizitie de produs beneficiaza de un rabat de 15%. deci nu numai iPhone-le e maine seara cu reducere, ci orice produs de la ei.
Care nare banii, ori n-apuca iPhone 4, poa sa plece cu hastece, nokia, etc. la reducere.
Intre timp, se pare ca incep sa apara informatii/zvonuri. Singurul loc in care am gasit este http://www.zaone.ro
Departe de mine gandul de a face publicitate dar se pare ca a intrat in posesia mai multor informatii, inclusiv abonamentele de la cosmote.
Enjoy