6 din 8
6
IPHONE 4 Cosmote
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Multumesc pentru raspunsuri….deci merita si pentru oferta si pentru servicii….

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08
Mario Popescu - 20 Decembrie 2010 09:40 AM

Intre timp problema a fost rezolvata.
Transformarea unui iPhone in neverlocked se face prin intermediul lui Apple, cu un carrier bundle update, exact ca in cazul tuturor telefoanelor vandute de cosmote.
Nu cred ca exista notiunea de deblocare a unui iPhone cu un cod, si atat timp cat iTunes este piatra filozofala prin care iPhoneul prinde viata, nu cred ca se va face altfel.

te contrazic, nu am facut update la carrier si imi merge pe orange si cosmote

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRank
Jr. Member
Din: RO
Macuser din: 27.08.08
sandubloc - 26 Decembrie 2010 09:08 PM

Transformarea unui iPhone in neverlocked se face prin intermediul lui Apple, cu un carrier bundle update, exact ca in cazul tuturor telefoanelor vandute de cosmote.
Nu cred ca exista notiunea de deblocare a unui iPhone cu un cod, si atat timp cat iTunes este piatra filozofala prin care iPhoneul prinde viata, nu cred ca se va face altfel.

Am impresia ca nu toate au fost “blocate”, si al meu a mers fara carrier update.

Semnătură 

iPhone 4 32Gb (Neverlocked) | iPhone 4 16Gb (Orange)

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
Rank
Newbie
Din: Navodari
Macuser din: 25.12.10

Am tot citit acest Thread .. mare lupta intre Vodafone si Cosmote dar eu unul zic , ca , Cosmote castiga aceasta lupta !
Vad ca mai toti forumistii au iphone 4 :O si eu nu am vazut ( nu sa ating) iphone 2g:))
Bravo Voua!
Cam scump aceste iPhone , stie el multe dar de banii astia tre sa iti faca si mancare… 20 de mil avans la abonament de 18 euro . luna iti ies ochii ..
Diferentele dintre iPhone 3G si iPhone 4 nu sunt mici dar nici mari nu sunt vorba aia : e frumos dar nu prea ..

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu am unul deblocat oficial de la Orange, mi-am luat microsim de la Vodafone (unde aveam abonament din 1997!). Merge… IMPECABIL!

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.12.07

@iaru Ma intereseaza si pe mine deblocatul oficial de la Orange, poti sa-mi dai mai multe detalii, cat costa , cat dureaza, unde exaxct se face,  etc ?

Semnătură 

Iphone 4,  IOS 4.2.1   (din fabrica IOS4.1 , modem firmware 03.10.01)

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
dinoc - 27 Decembrie 2010 08:10 PM

@iaru Ma intereseaza si pe mine deblocatul oficial de la Orange, poti sa-mi dai mai multe detalii, cat costa , cat dureaza, unde exaxct se face,  etc ?

Ca sa iti poti debloca iPhone-ul trebuie sa il ai cumparat de la ei (de la orange sau de la magazinele partenere). Cand il duci iti trebuie certificatul de garantie si factura in original, deblocarea costa 100 de euro si dureaza approx 1 saptamana (depinde).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

merci de info, nu inteleg de ce dureaza asa mult, ma asteptam sa fie ceva pe loc, ma lasa fara telefon 1 saptamana ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRank
Jr. Member
dinoc - 27 Decembrie 2010 09:43 PM

merci de info, nu inteleg de ce dureaza asa mult, ma asteptam sa fie ceva pe loc, ma lasa fara telefon 1 saptamana ...

presupun ca daca esti din Bucuresti o sa dureze mai putin (telefonul va fi trimis in service).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Dacă ești din Buc. durează 2 ore, dacă te duci direct la service, care îl găsești căutând pe G Maps Orange service bucuresti - ce-mi aduc aminte din ce-am citit pe forum. Ah, și prețul distracției, undeva la ~300 de lei dacă a expirat perioada contractuală, respectiv ~450 de ron dacă nu. Sper că n-am exagerat prea mult prețurile dar pe aici se invârt.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am gasit un service Orange in Gmaps undeva aproape de Calea Giulesti, pe strada Dudului, despre acesta spui ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Deblocarea asta ii software sau hardware, aveti idee ? Daca-i software cum de n-a “scapat” in afara Orange-ului, o fi asa bine pazit ? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRank
Jr. Member
dinoc - 28 Decembrie 2010 12:33 AM

Deblocarea asta ii software sau hardware, aveti idee ? Daca-i software cum de n-a “scapat” in afara Orange-ului, o fi asa bine pazit ? smile

Se face pe baza IMEI-ului decodarea, orange-ul il adauga pe un server (e mai complicat de explicat treaba, serverul fiind al Apple-ului, si nu este folosti de majoritatea operatorilor din Europa) si telefonul devine Neverlocked, dupa aceea poti activa iphone-ul folosind iTunes cu orice cartela (si folosii orice cartela normal). Deja au inceput baietii sa vanda “decodarii permanente” pentru anumite retele din Europa (pentru cei care au iPhoane din alte tarii blocate pe o anumita retea de acolo, nu este posibila treaba cu toate retelele).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 29.12.09
dinoc - 27 Decembrie 2010 11:32 PM

Am gasit un service Orange in Gmaps undeva aproape de Calea Giulesti, pe strada Dudului, despre acesta spui ?

Ala e.

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.06.09
sandubloc - 26 Decembrie 2010 09:08 PM

Nu e neaparat sa ma contrazici. Inecpand cu vineri(ziua imediat de la lansare) ora 13, exista carrier updateul sub numele de Carrier Update Cosmote 9.1. Daca l-ai activat dupa ora 12-13 in acea vineri, cu o cartela de cosmote, problema era rezolvata.
In schimb, daca l-ai activat joi noaptea sau vineri pana in ora 12 cu orice alta cartela in afara de o cartela Cosmote atunci putem vorbi de o situatie cel putin dubioasa.
V-am spus ca am tinut legatura cu managementul Cosmote, fiind primul client care a sesizat problema si am fost updatat cu fiecare pas intampinat.

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

6 din 8
6