Am reusit sa fac jailbreak cu redsn0w 0.9.6 beta 4 pe un iPhone 3G updatat oficial la 4.2.1. Nu a mers din prima, s-a blocat la ‘Uploading ramdisk’. Am dat Cancel, am setat compatibilitate pentru Windows XP SP3 in Windows 7 pentru redsn0w, am restartat telefonul si am reluat procesul, de data asta cu succes.
Oficial am observat ca mergea chiar rapid, cam ca un 3GS dar dupa ce am facut jailbreak si am activat multitasking si home screen wallpapers mi s-a parut ca se misca la fel ca si 4.1.
Also, nu stiu daca merge macar fara dar am inteles ca e foarte important ca iTunes sa fie la versiunea 10.1.
Multa bafta!
P.S.: Mult mai dureaza restore-ul from backup cand ai multa muzica si/sau aplicatii.
Eu m-am bucurat un pic cam repede dupa ce am reusit sa fac jb cu redsnow b3… multitasking-ul nu functioneaza; se blocheaza de fiecare data cand incerc sa comutez intre aplicatii…
@Access Excess: la mine nu se bloca la uploading ramdisk ci dupa ce isi facea treaba ramanea blocat pe logo-ul apple…
Tocmai am refacut JB cu redsnow b3 fara optiunea multitasking… sunt un pic dejamagit pt ca ma obisnuisem pe ios 4.1 cu optiunea asta. Astept poate cei de la dev-team repara bubele la redsnow.
In rest, intr-adevar iphone-ul 3G cu homescreen wallpaper si battery percentage activate se misca foarte bine… ca in vremurile 3.1.3…
ce ofera homescreen wallpaper , ca nu inteleg cum ar putea afecta el bateria , el doar scimba imaginea ??? sau mai face ceva ceea ce eu nu cunosc?
Avand in vedere ca Apple nu a introdus optiunea home wallpaper si pe 3G inseamana ca afecteaza ceva…
N-am observat ceva ciudat pe iphone-ul meu… Oricum il incarc in fiecare seara pt ca il butonez toata ziua… Se pare ca multitasking-ul nu mai vrea sa mearga pe iOS 4.2.1 dupa JB…
Io am tot 3G si imi merge. Partial. Daca comutez aplicatiile din multitask bar-ul de jos, crasheaza. In rest toate bune si faine.
Ah, da.. cautati zToggle pe Cydia. E un must have daca vreti sa va jucati cu multitasking-ul sau wallpaper-ele.
Asa imi mergea si mie partial; se deschidea bara de multitasking… Toate aplicatiile acolo, dar la comutare crash; nu i-am mai gasit rostul optiunii daca nu merge ca pe iOS 4.1. :( pacat! Poate se remediaza la o noua versiune redsn0w.
Asa imi mergea si mie partial; se deschidea bara de multitasking… Toate aplicatiile acolo, dar la comutare crash; nu i-am mai gasit rostul optiunii daca nu merge ca pe iOS 4.1. :( pacat! Poate se remediaza la o noua versiune redsn0w.
Pai inainte de 4.2 mergea ok?
Intreb fiindca niciodata nu am bifat optiunea cu Redsnow deocarece am facut update (nu restore) intotdeauna si n-am avut tmp si chef sa ma joc.
Doua vesti contradictorii, sau cel putin asa le inteleg eu: MuscleNerd spune ca duminica o sa iasa unlock-ul pentru 3G si 3GS, iar TUAW ca in iOS 4.2.1 are loc o verificare a baseband-ului la boot, care daca nu se potriveste cu ce vrea Apple, iPhone-ul ramane in Recovery Mode.