Problema server invalid
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.11.10

Buna tuturor! Sunt posesoarea unui ipod touch 32 gb si astazi am descoperit o problema, cand incerc sa ma conectez la app store, la YM nu ma lasa imi apare urmatorul mesaj” the certificate for this server is invalid. U might be connecting to a server that is pretending to be mobile.login.yahoo.com which could put yout confidential information at risk.” am incercat sa ma conectez la toate retele wifi valabile pt fiecare imi apare aceasi problema, i am facut si un reset, in zadar. Ma enerveaza ca am pierdut niste aplicatii si le vreau inapoi plu ca nu pot sta pe messenger si nici mailul nu se mai updateaza. Daca a mai intalnit careva problema asta si a reusit sa o rezolve i as rug frumos sa ma indrume si pe mine in rezolvarea ei. P.S. Imi cer scuze daca a mai postat cineva o discutie pe ceeasi tema, am dat search si n am gasit nimic. Multumesc!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 06.03.09

Mesajul tau nu e suficient de clar. Daca te referi la aplicatia Y!Messenger for iPhone/iPod touch, sterge-o apoi instaleaz-o din nou.

Unde ai pierdut aplicatiile? Aplicatiile nu se pierd, se sterg de pe aparat/din itunes.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

M am exprimat gresit, le am pierdut cand am sincronizat ipodu cu alt itunes. ma refeream la faptul ca atunci cand intru in app store de pe ipod imi apare eroarea/mesajul ala. acelasi mesaj apare si cand vreau sa intru pe YM si cand incerc sa updatez aplicatiile deja existe, cand vreau sa downloadez altele si cand vreau sa intru in Youtube. asta cu toate ca safari merge fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 06.03.09

Problema ta nu ar trebui sa apara in conditii de utilizare normale. Prin urmare un reset ar trebui sa te salveze. Te conectezi la iTunes si dai Restore. In mod normal, daca nu vrei sa pierzi aplicatiile, le instalezi prima data in itunes, apoi le sincronizezi pe ipod. Asa, aplicatiile raman asociate apple ID-ului pe care ti l-ai facut inainte sa descarci prima aplicatie. Atata timp cat ai grija de itunes, poti sa faci orice cu device-ul. Sa zici daca ti-a mers.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
Mihaimiruna - 29 Noiembrie 2010 03:54 PM

le am pierdut cand am sincronizat ipodu cu alt itunes

Așa se întâmplă întodeauna. Te avertizează înainte de sincronizare.
Ca să le pui la loc trebuie să-l sincronizezi cu celalalt iTunes…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

multumesc pentru sfaturi. dupa ce am intors pe toate partile eroarea. am mai intrat inca odata la date/time si defapt mare problema era anul, care nu era setat drept 2010 ci 2004, drept urmare dupa ce l am setat corect a mers. oricum mi am dat palme cand am vazut care era problema defapt.