ma lamureste si pe mine cineva?
Am un AirPort Express de care este lagata o imprimanta HP Photosmart C5200.
Ca sa printez de pe iPhone 3gs 4.2 in mod normal ar trebui sa dau print apoi iPhone sa imi gaseasca imprimanta si sa curga foile.
Asadar, dupa cateva incercari nereusite m-am dumirit ca nu am o imprimanta compatibila (inca nu e compatibila… poate apar ceva drivere mai incolo ca sa o faca si pe a mea compatibila) si ca de fapt sunt doar cateva imprimante compatibile listate la Apple pe site numai din gama HP deci nu are rost sa mai incerc aiurea.
Acum intra in discutie si un Macbook Pro care vede si printeaza prin acelasi AirPort Expres si pe aceeasi imprimanta.
Cu toate ca imprimanta este sheruita tot nu se intampla nimic daca incerc sa printez de pe iPhone cu AirPrint.
Pana la urma sa inteleg ca nu pot sa printez de pe iPhone nici daca am o imprimanta sheruita de un Mac? Super!!!
Am impresia ca Apple in ignoranta lor o iau pe ulei cu cateva chestii simple (gen sharing a printer) pe care le fac altii mult mai bine decat ei.
AirSharing app gaseste imprimanta sheruita de Macbook si printeaza (asta ma surprinde ca AirSharing gaseste imprimanta dar cu AirPrint nu o gasesc), iar interfata arata de 100 de ori mai bine decat cea pe care o vad in poze la Apple pe site.
Poate imi explica si mie cineva de ce am nevoie si cum se printeaza de pe iPhone 3GS luat de la Orange cu iOS 4.2 fara sa fi umblat in el.
Multumesc mult