Am pus acest subiect la Design & Publishing pentru că cei ce se ocupă de DTP ar trebui să știe răspunsul la această întrebare.
Am calibrat monitorul meu HP ZR24w (S-IPS, 1920x1200) la D50. Am setat profilul de culoare in ColorSync. Merge pentru userul meu. Problema e că îndată ce fac logout și/sau mă loghez cu alt user, culorile se schimbă brusc (profilul default e calibrat la D65). Acest fapt este enervant. L-am calibrat ca să fie corect, profilul de culoare este o caracteristică a displayului, nu a userului—vreau să setez cumva profilul de culoare astfel încât să fie global, disponibil și în ecranul de log-in și pentru toți userii. Se poate face asta?
Acea opțiune îți dă posibilitatea ca profilul să fie folosit și de alți useri, adică îl pune în /Library/ColorSync/Profiles/Displays în loc de $HOME/Library/ColorSync/Profiles/Displays. Eu am un fișier .icc în /Library/ColorSync/Profiles/Displays. Cum îl activez astfel încât să fie folosit de toată lumea, nu numai de userul meu?
faci ce ti-a zis dacu si apoi la fiecare user il selectezi dintre cele disponibile
daca vrei sa-l bagi pe gat celorlalti useri, va trebui sa o faci manual, si daca vrei sa n-aiba nici o optiune scoate-le si dreptul de administrator si cere parola la orice setare din system preferences
pe mine ma enerveaza ca pentru “userul” de la login activeaza wake on lan si wake from bluetooth. ceea ce inseamna ca cu capacul inchis si cu firul de la HDTV se trezeste ca idiotul si n-are cum sa se raceasca (capac jos).
i root for you, dar nici eu n-am gasit nici o posibilitate sa-i impun ferestrei de login preferintelei meu. daca stie careva vreun utilitar care le schimba sa dea de stire…
Așa e, setările alea se țin altundeva. Nu știu exact unde, dar dacă gasești fișierul plist cu pricina și faci ca mai sus, o să funcționeze. Voi investiga când am un pic de timp.