AVI + SRT - output pe DVD
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.10.10

Salut,

Am un film AVI cu fisierul SRT aferent (acelasi nume, extensie diferita).
QT imi reda filmul cu subtitrare. Am inteles ca pot folosi ffmpegx ca sa convertesc filmul in alt format inclusiv subtitrarea, insa nu reusesc defel.
In ffmpegx selectez Filters, apoi incarc fisierul srt, insa constat ca check-box-ul VOB Subtitles nu poate fi accesat (la fel si optiunea Burn). Daca ii dau Preview vad subtitrarea insa in fisierul rezultat din conversie lipseste.

Ceva sugestii? Am inteles ca Toast ar stii sa faca si asta insa caut o solutie free.
Da, am cautat pe Google inainte de a intreba aici.

Un weekend placut,

Laurentiu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10

De ce vrei să-l convertești în alt format, asta ar fi prima întrebare? Orice conversie pierde din calitate. De vreme ce actuala formă te satisface, conversia va conduce, inevitabil, la o calitate inferioară, în orice caz nu mai bună decât calitatea actuală.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
Jonathan Walsh - 28 Noiembrie 2010 07:51 AM

De ce vrei să-l convertești în alt format, asta ar fi prima întrebare? Orice conversie pierde din calitate. De vreme ce actuala formă te satisface, conversia va conduce, inevitabil, la o calitate inferioară, în orice caz nu mai bună decât calitatea actuală.

p.s. Bănuiesc că acel avi e deja o conversie, tu vei face conversie la conversie.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

Citeste prima data aici

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

......si aici

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.10.10
Jonathan Walsh - 28 Noiembrie 2010 07:53 AM
Jonathan Walsh - 28 Noiembrie 2010 07:51 AM

p.s. Bănuiesc că acel avi e deja o conversie, tu vei face conversie la conversie.

Este adevarat si inteleg perfect insa intentia mea este sa pun acel film pe DVD si sa il urmaresc pe TV. Nu am cum sa il procur din alta parte si nu intentionez sa il urmaresc pe Mac.

Boly - 28 Noiembrie 2010 08:16 AM

......si aici

Mersi pentru detalii, acum are mai mult sens.
Cu toate astea, se pare ca filml original este PAL iar eu vreau sa il convertesc in NTSC. Cand aleg NTSC in sectiunea video, la Encode crapa - in fereastra care se deschide apare la cateva secunde ‘failed’. Daca il las in PAL merge, insa mie imi trebuie NTSC (pentru ca in lumea a treia unde locuiesc eu nu s-a auzit de DVD-player multisystem). Alte sugestii?