iPhone 3G returnat la Orange in sistem buy-back
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.05.07

Daca sunteti stramtorati cu banii sau pur si simplu nu mai aveti ce face cu telefonul vechi, il puteti returna la Orange in sistem buy-back.
Eu am obtinut pe iPhone-ul meu 3G 16Gb de doi ani 90 eur. Nu e rau, nu?
A, sa nu va ganditi la cash, primiti un voucher pe care-l puteti folosi la cumpararea unui telefon nou. wink Chiar si asa, mi-au mai ramas de dat pentru un iPhone 4 16Gb doar 80 eur.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.01.10

Well relativ este ok.
Ceea ce nu inteleg eu este de ce esti fericit ca ti-ai dat fostul iphone cu aproape 4 milioane ? Ieri si-a vandut fratele meu iphone-ul, exact ca al tau, tot orange, full box, cu 730RON, asa mai are doar 2 milioane de dat pana la iphone4 nu?
Nu va mai prostiti cu buy-back, Orange are contract cu o firma de Asigurari de telefoane din UK si stiu ei ce le ies din acest contract.
Mai bine faci frumos si il pui aici la vanzare si iti iei 600-700RON si gata.
Vi se pare proasta gandirea mea ?

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

si eu am aceiasi parere ca awey..
90 de euro e bataie de joc smile
mie mi-au oferit pe 3GS 163 euro, am ras in fata baiatului cand mi-a zis suma asta

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.01.10

Uite tocmai vorbeam cu prietena si ghici ce mi-a zis ?
A fost o prietena de a ei azi la Orange cu un Samsung vechi, nu stie exact ce model, un model de acum 2-3 ani, incomparabil cu un lifetime fata de iPhone, care un 3G de acum 2 ani..si acum e in top smartphones aproape infara de iPhone 4(parerea mea), anyway, ideea e ca i-au dat 35E pe el si dupa ce sa mai “rugat” de ei i-a dat 70E. Ghici ce? Telefonul face 70E din cate am inteles. Restul…dati-va seama singuri.

Semnătură 

Scriitor & poet.
Apple user first of all.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
koon - 28 Noiembrie 2010 03:49 PM

Daca sunteti stramtorati cu banii sau pur si simplu nu mai aveti ce face cu telefonul vechi, il puteti returna la Orange in sistem buy-back.
Eu am obtinut pe iPhone-ul meu 3G 16Gb de doi ani 90 eur. Nu e rau, nu?
A, sa nu va ganditi la cash, primiti un voucher pe care-l puteti folosi la cumpararea unui telefon nou. wink Chiar si asa, mi-au mai ramas de dat pentru un iPhone 4 16Gb doar 80 eur.

il dai pe net cu 800 ron.garantat.deci este o teapa imensa sa te duci la orange.stii cat ofera pe un iPhone 4???well…230 euro. smile)

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

Orange !!!!! cheese

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Hai sa fim obiectivi. Cred ca ar trebui sa tinem cont si de starea telefonului, nu?
Eu l-am tinut 2 ani in buzunar, fara husa / toc. Urmarea? Ecranul zgariat si butonul de home nu mai functiona in parametri. Daca as fi cerut cuiva pe el 700 de ron mi-ar fi ras in fata. Asa, nu mi-am batut capul cu el si am ramas cu incarcator (care-i bun in diverse ocazii) si cablu. Mai mult, daca m-as pune in pielea cumparatorului, nu as da nici 50 eur pe un 3G folosit 2 ani.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator

Hai sa tinem cont de stare ! 3GS-ul meu a fost tinut in husa din Noiembrie 2009 (cand a fost cumparat) pana in Martie 2010, husa s-a stricat si am cumparat InvisibleShiled (full body), ala s-a dezlipit acum 3 luni si de atunci are HardCase..in ce stare crezi ca e ? Mi-au oferit 163 euro, bataie de joc..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Poate ai dreptate. Dar cand ma gandesc ca am dat pe el 190 eur si, dupa doi ani de utilizare intensiva, am luat 90, sunt mai mult decat multumit. Mai mult, teoria din spatele tehnologiei Li-Ion spuna ca te poti astepta la o deteriorare semnificativa a duratei de viata a bateriei dupa 2 ani. Voi v-ati lua un iPhone folosit 2 ani?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Moderator

Am folosit un 2G 3 ani, cu Wifi si jocuri bateria tinea in medie 4 ore. Daca il foloseam strict ca telefon si hai sa zicem o ora de messenger ma tinea o zi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Nu faci decat sa confirmi teoria. Daca la 3 ani ajungi la maxim o zi de utilizare la o incarcare, deja e cam putin. Al meu inca tinea 2 zile (fara jocuri sau mess dar cu multe convorbiri si e-mail).

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Koon lucrezi la orange????
Ai dat 190 pe el? La ce abonament?
Eu am vandut acum 2 luni 3g-ul meu cu 200euro.e drept,a fost inlocuit cu 3 luni in urmade orange,dexi era aproape nou dar cum poti spune ca 90eur(nici macar cash) e o solutie buna???
E bataie de joc!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

189 eur mai precis, la Flexibil Group 75. Pe acelasi abonament am luat iPhone 4 32Gb cu 1.200 ron (sau pe acolo). Sunt preturile normale.
Un voucher de 90 de eur e exact ce-mi trebuie, in conditiile in care vreau sa mai iau tot de la ei un telefon. Pe scurt, mai am de dat pe un iPhone 4 16Gb inca 400 ron, nu ti se pare un deal ok?
Si nu, nu lucrez la Orange smile) LOL