cum copiez pe calculator trackuri cum ai copia in windows cu mediaplayer in library
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

cum copiez pe calculator trackuri cum ai copia in windows cu mediaplayer in library?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

man, noi lucram pe mac, descrie ce vrei sa faci, eu unul nu stiu cum si ce face windows cu media player, nu il folosesc, deci concret?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deci vreau sa copiez pe calculator niste trackuri de pe un cd,si eu acum am trecut de la windows la mac si nu prea ma pricep,sunt la inceput.
vreau sa copiez trackurile pe calc pe hdd.in windows stiu ca se foloseste mediaplayer si le copiaza in library ca mp3,aici cum fac?trebuie vreun program sau se poate cu itunes???
mersi,

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Se poate cu iTunes.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai zi-mi si mie unde dau in meniu…..ca nu stiu….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Bagă CD-ul, deschide iTunes, şi vezi că-ţi apare undeva în partea de jos a ferestrei un buton “Import CD”. Aa, înainte de asta, vezi în iTunes Preferences că poţi seta formatul codării.
Şi mai citeşte şi tu help-urile, dacă ştii un pic de engleză, că afli multe chestii de acolo.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok,si unde le copiaza?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

În directorul Music/iTunes.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

sau unde stabilesti tu sa le copieze, tot in preferinte stabilesti unde

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Atentie! Atentie la setarile de import din iTunes. El vine bydefault cu importuri sarace (mp3 la 128 KB/s sau AAC la fel). Schimba-le! Fireste, poate sa-ti importe si sunetul pur (aiff), dar iti umpli calculatorul dintr-o suta de discuri. Uita-te si tu prin programe, ca n-o fi greu. Of, obisnuintele astea de windows sint tare grele!