Vienna 2.3.4.2305
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salutare,

Tot citind pe acest forum de RSS readere, sătul să tot stau cu browserul deschis pentru ca Gooogle Reader să îmi afișeze ultimele feed-uri am decis să instalez Vienna. Trecând peste șocul că sunt în urmă cu peste 100 de ani cu sistemul, căci ultima variantă nu rulează pe Tiger, am început să caut dupa o versiune mai veche, cea din titlu. L-am instalat și am inceput sîrguincios să îmi mut toate feed-urile pe Vienna. Cu toate acestea, trei nu îmi funcționează (fără a lua în calcul cele 3 DEFAULT - ale programului). Ciudat este că acele feed-uri funcționau perfect în Google Reader, dar nu și în Vienna, unde sunt marcate cu semnul exclamării și îmi afișează mesajul: An error occcurred when this feed was last time refreshed.

Așa că am încercat să caut rezolvarea pe forumul lor. Dar tot nu am găsit nimic.

Ceva ajutor? Idei?

Mulțumesc frumos.

Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nu știu de ce bănuiesc eu că majoritatea răspunsurilor pe care le vei primi vor suna cam așa: “Fă upgrade la 10.5 și pune ultima versiune” smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pentru că nu vor citi că nu merge ultima versiune pe OS X 10.4.11. Și ar fi chiar culmea să îmi cumpăr un MAC mai nou doar pentru un RSS reader sau un browser sau mai știu eu ce soft Apple ce nu mai funcționează pe OS X 10.4.11. În plus, pe forumul respectiv persoana care avea aceeași problemă chiar a făcut upgrade și tot nu s-a rezolvat cu ceva.

Sebastian

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Dacă ai tu aversiune la Panthera pardus sau ai un G3, atunci nu te pot sfătui decât să încerci alt RSS reader.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu am alergie la OS Leopard. Are computerul Am un G4 Quicsilver 733 MHz, procesorul este un PPC nu Intel, doar 80 Gb HDD si 1.5 Gb RAM. NU cred ca va merge OS X 10.5 Leopard sau si daca reusesc sa il instalez nu cred ca se va comporta la fel de ireprosabil pe G4 cum se comporta Tigerul.

Sebastian

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Dacă mai ai cum să îi pui un pic de RAM, Leopard va merge ok.
Dacă ai o placă video suportată de CoreVideo, va merge chiar mai bine decât Tiger.

Pentru instalare:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/11133/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/8772/
sau îl întrebi pe macuserul “lica” cum a făcut overclock la a lui

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Poți să ajungi la 800 Mhz modificând un rezistor de pe placa procesorului (nu este foarte greu, dar trebuie să fi atent, eu am făcut asta și nu am avut probleme) http://www.xlr8yourmac.com/systems/quicksilver733_overclock.html
Mi s-a părut că se mișcă mai bine Leopard-ul pe un QuickSilver, decât Tiger-ul (eu aveam 2 GB RAM când am încercat)

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

NetNews Wire nu e ok cu OS-ul tau? Eu sunt multumit de acest rss reader. Se sync cu Google Reader si il pot folosi pe mai multe mac-uri si pe iPhone si nu-mi afiseaza necitit pe iPhone un feed citit pe MB, de exemplu.

Nu poti folosi nici aplicatia Mail?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Salutare,

O să mă uit și de NetNewsWire. De aplicația de Mail am mai citit pe acest forum, dar nu am habar cum se folosește. Am înceract Helpul din Mail.app dar nu m-a luminat cu nimic. Așa încât sunt deschis și la această opțiune.

Sebastian

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
arahnedea - 29 Noiembrie 2010 09:05 PM

De aplicația de Mail am mai citit pe acest forum, dar nu am habar cum se folosește.

Apesi pe butonul asta cu + din stanga-jos

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
mediaconvertor - 29 Noiembrie 2010 09:12 PM
arahnedea - 29 Noiembrie 2010 09:05 PM

De aplicația de Mail am mai citit pe acest forum, dar nu am habar cum se folosește.

Apesi pe butonul asta cu + din stanga-jos

Ai Tiger acolo?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hmmm, scuze, sunt obosit. am uitat ca arahnedea nu are snow leopard si probabil nici aceeasi versiune de Mail.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 29 Noiembrie 2010 04:16 PM

NetNews Wire nu e ok cu OS-ul tau?

OK. Am intrat pe pagina celor de NetNewsWire si am gasit asta: System requirements - NetNewsWire requires Mac OS X 10.5 or greater, and runs on PowerPC and Intel Macs.

Deci, nici o sansa. Despre Mail, ti-ai dat seama ca nu il pot folosi, din acelasi motiv. Raman la Vienna, cat inca mai functioneaza pe OS-ul meu.

O seara buna.

Multumesc pentru ajutor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Oricum NetNewsWire e destul de greoi. Nu prea e pentru sisteme vechi. Mănâncă mult RAM.

Semnătură 

