MacPro 4,1; ATI Radeon HD 4870; 2 Cinema Display..vreau ambele display sa fie 2560x1600 ! CUM FAC?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.11.10

MacPro 4,1; ATI Radeon HD 4870; 2 Cinema Display..vreau ambele display’s sa fie 2560x1600 ! CUM FAC?

ce trebuie sa cumpar ca sa pot sa am ambele la rezolutia 2560x1600 ???

am inteles ca din portul mini display DVI nu scoate rezolutia asta?
va multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

banuiesc ca e vorba de Cinema Display de 30” (ca alea noi nu suporta rezolutia aia) iti trebuie un adaptor din astea http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A?fnode=MTY1NDA5OQ&mco=MTA4MzU1ODY
p.s nu e incercat de mine e doar informativ

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

multumesc pentru raspuns, eu am unul din asta http://store.apple.com/us/product/MB570Z/A?fnode=MTY1NDA5OQ&mco=MTA4MzYyNTE

si nu iese mai mare de 1024x768 :(.. pana una alta cat am citit mini dvi display port nu scoate rezolutie mai mare..dar totusi ma gandeam ca poate exista o solutie..ca e pacat de doua monitoare Cinema display 30’‘
poate ceva soft adaugat sau nu stiu..o alta placa grafica ??

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

intr-adevar ala iti trebuie si merge bine. cam 100 de euro e, depinde de unde il iei.

vezi ca este o varianta si de la macally (din asta dubla, ca aia simpla inca nu e gata) care poate o gasesti mai ieftin!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

deci asta de care imi spuneti nu e acelasi lucru cu asta care am eu ? smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Nu! ala pe care il ai tu este pentru rezolutii mici, ala Dual Link este pentru rezolutii mari cum e cea pe care o vrei tu. Acum nu gasesc nicaieri detalii despre placa ta video pt mac, ca poate nu suporta rezulutie de 5120x1600 . Oricum daca esti din Bucuresti poti vorbi cu Domnul Ing. Adrian Ionascu (de la Noumax) sa te lase sa faci o proba cu un adaptor din aste pe placa ta video sau chiar la ei la service.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

tocmai asta e problema mea, ca statia e la sibiu..si mai am o problema, nu gasesc nicaieri sa cumpar un adaptor firewire 400-800..ca pe istyle store, sau mac..romania nu au din astea smile
va multumesc mult.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

pentru cabluri FW poti incerca la conectica

Semnătură 

•touch•