Google Chrome beta 7 rules…pe langa el celelalte sunt lente ca niste batranele mai ales Mozilla care se prosteste pe zi ce trece. Daca nu o sa faca ceva curand Mozilla o sa o ia pe calea vechiului IE
Adevarat, seamana cu Opera.
Insa, trebuie sa spun ca este putin mai rapid Mozilla la siteurile cu multe scripturi Java si nu numai, asta datorita noului sau Engine.
Pe cand Opera/Chrome raman pe locurile 2 si 3 dar pe Windows, iar bineinteles zic eu, locul 1 fiind Mozilla la Windows si pentru mine personal pe Mac.
Aram, eu cand spun Firefox spun Mozilla Firefox si poate si de aici aceasta prescurtare a mea.
Daca crezi ca am gresit imi cer scuze, insa uite ca toata lumea stie despre ce este vorba si nu sunt singurul.
O sa rog administratoru sa il redenumeasca in Firefox din Mozilla
Google Chrome beta 7 rules…pe langa el celelalte sunt lente ca niste batranele
Nu zau? Atunci de ce o fi Opera “fastest system” pe Peacekeeper in mod continuu de la versiunea 10.50 incoace*? Singurele browsere (populare) intr-adevar lente in comparatie cu Chrome sunt veriunile stabile ale Firefox si IE, restul (Opera, Safari, IE 9 beta, FireFox 4 beta) sunt cel putin comparabile.
* Ultima data cand m-am uitat, Opera 11 beta avea 20000+ puncte, acum este cazut serverul, nu pot veni cu un screenshot.