nr nelimitat de useri intr-un IM
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

stiti un client de IM care sa-ti permita sa ai in lista un nr nelimitat de useri? sau un plugin pt yahoo? ar fi de preferat   o aplicatie pt windows dar orice informatie e bine venita!
multumesc!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai încercat adium? unde te-ai împotmolit?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cred ca n-am fost destul de explicit. nu vreau un client de IM care sa suporte diferite tipuri de conturi. adica nu vreau un adium sau gaim cu care sa ma conectez pe yahoo!messenger, MSN sau altceva in acelasi timp. vreau o aplicatie, un serviciu cum este Yahoo!messenger sau iChat sau MSN sau googletalk dar care sa-mi ofere un nr nelimitat de useri ce-i pot avea in lista. de ex la yahoo!messenger iti poti add-auga, ca sa zic asa, un nr finit de useri in lista, parca 300, nu stiu exact. am impresia ca jabber ar putea face asta…din cate am citit iti poti face server local…dar e prea dificil pt niste simpli utilizatori de calc si net care spune la antispam - antispasm.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

orice program are o limitare…
nu-ti ajunge lista cu 300 de prieteni?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ba da, oricum am un group pe y!messenger mare cat china numit “necunoscuti” si inca am loc sa bag altii ... nu mie mi-ar folosi. pt o firma…
ma gandeam ca poate exista si nu stiu. in fond e o informatie buna. nu stii cand ai nevoie de asa ceva….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
mediaconvertor - 01 Octombrie 2006 04:16 PM

ba da, oricum am un group pe y!messenger mare cat china numit “necunoscuti” si inca am loc sa bag altii ... nu mie mi-ar folosi. pt o firma…
ma gandeam ca poate exista si nu stiu. in fond e o informatie buna. nu stii cand ai nevoie de asa ceva….

Mmm… corecteaza-ma daca gresesc - dar nu cumva limitarea numarului de useri in lista este ceva care este setat pe server?! Imi amintesc ca ICQ-ul are o limita pe care eu am lovit-o. Inca merge, dar clientul nativ de ICQ se confuzeaza strasnic, iar ceilalti clienti sunt intr-o stare mai mult sau mai putin avansata de confuzie - in functie de ce trimite serverul inapoi, si de cat de mult vrea clientul sa asculte de ce vine de la server.

In esenta - daca serverul de IM iti pune limita - ata-ete! Daca tu vrei sa ignori ce zice serverul si continui sa pui useri pe lista - asta e treaba ta - dar sa nu te plangi cand lista ta va fi truncata arbitrar.

Cea mai buna solutie este sa incerci sa pui un Jabber undeva si sa ii zici sa accepte cati useri vrei - asa cum a mai zis cinva prin mesajele de raspuns.

Sau… poate sa incerci sa vezi daca nu cumva cineva vrea sa vanda IM pentru Entreprise. Google poate? Microsoft?

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
mediaconvertor - 01 Octombrie 2006 04:16 PM

Dacă e vorba de firmă - te referi la comunicaţiile tip IM în interiorul firmei? Sau la cele cu exteriorul, cu clienţii? Pentru primul caz, există soluţii (contra cost), asemănătoare cu IM dar cu mult mai multe facilităţi. Pentru cazul al doilea, poţi lua la investigat lista următoare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_instant_messaging_clients

Semnătură 

⌘-N