mediaconvertor - 01 Octombrie 2006 04:16 PM
ba da, oricum am un group pe y!messenger mare cat china numit “necunoscuti” si inca am loc sa bag altii ... nu mie mi-ar folosi. pt o firma…
ma gandeam ca poate exista si nu stiu. in fond e o informatie buna. nu stii cand ai nevoie de asa ceva….
Mmm… corecteaza-ma daca gresesc - dar nu cumva limitarea numarului de useri in lista este ceva care este setat pe server?! Imi amintesc ca ICQ-ul are o limita pe care eu am lovit-o. Inca merge, dar clientul nativ de ICQ se confuzeaza strasnic, iar ceilalti clienti sunt intr-o stare mai mult sau mai putin avansata de confuzie - in functie de ce trimite serverul inapoi, si de cat de mult vrea clientul sa asculte de ce vine de la server.
In esenta - daca serverul de IM iti pune limita - ata-ete! Daca tu vrei sa ignori ce zice serverul si continui sa pui useri pe lista - asta e treaba ta - dar sa nu te plangi cand lista ta va fi truncata arbitrar.
Cea mai buna solutie este sa incerci sa pui un Jabber undeva si sa ii zici sa accepte cati useri vrei - asa cum a mai zis cinva prin mesajele de raspuns.
Sau… poate sa incerci sa vezi daca nu cumva cineva vrea sa vanda IM pentru Entreprise. Google poate? Microsoft?
Ino!~