Nu-i dau de cap la bootcamp nici cu bata…
Am updatat firmware tot, downloadat BootCamp 1.1, dat drumu la instalare, ajung la Partition, ii dau la XP vreo 10 GB ( jocuri nu altceva) si apas Partition. Aici incepe distractia:
1. Pana ieri se facea ca nush ce indecsi trebe reparati, buuuun, boot-ez de pe cd, repar disc, repar permisiuni, reboot.
2. Acuma zice simpaticu de el asa: Some files cannot be moved…... si evident nu vrea.
A mai intalnit cineva problema asta cu BootCamp-ul ?
Dom’le, eroarea o vezi chiar tu! Ai numai 7 Giga liberi! Unde vrei sa-ti puna fisierele? In punga? Ia mai scrie pe DVD vreo 10-20 giga, si o sa mearga!
ahem….. da….. deci….. ca faza…. trebuie mentionat ca acolo arata 7 giga liberi DUPA partitionare. spatiul liber de pe HDD in momentul asta este de 18 GB.
Deci nu e de la aia trust me….. nu’s chiar asa tembel
1. Cum bootez in single user?
2. daca rulez fsck -fy si imi spune invalid tree….. what then? nu de alta dar imi vine rau de cate ori am reparat disku cu DiskUtil(bootand de pe cd)....
Stiu ca suna aiurea dar totusi sunt inca n00b in ale Mac-ului (lucrurile mai puternice, cum ar fi linii de comanda and stuff)
Aha! Uite cum iese adevarul la iveala!
Restartezi tinind Mar (cmd) apasat si, acelasi timp, si tasta S.
Dupa ce sistemul face ce face, scrii, da’ exact cum iti spun eu, respectind pauza (ai sa vezi si pe ecran, ceva mai sus!): fsck -fy si apoi return
Astepti sa termine. Ce zice la sfirsit?
Daca zice SYSTEM MODIFIED, e bine.
scrii reboot sau exit si dai return. Ai un sistem “curat”
Ceea ce spui, insa, ma pune pe ginduri. De ce mama naibii ai dat atitea DiskUtil?
Nu te apuca s-o faci pina nu raspunzi detaliat. YM: .
Am dat atatea disk-util-uri pt ca de fiecare data cand incercam sa partitionez cu Bootcamp, face el ce face si mai rade niste permisiuni aiureaa….. am citit despre asta si pe forum-urile Apple.
Nu-i dau de cap la bootcamp nici cu bata…
Am updatat firmware tot, downloadat BootCamp 1.1, dat drumu la instalare, ajung la Partition, ii dau la XP vreo 10 GB ( jocuri nu altceva) si apas Partition. Aici incepe distractia:
1. Pana ieri se facea ca nush ce indecsi trebe reparati, buuuun, boot-ez de pe cd, repar disc, repar permisiuni, reboot.
2. Acuma zice simpaticu de el asa: Some files cannot be moved…... si evident nu vrea.
A mai intalnit cineva problema asta cu BootCamp-ul ?
EDIT: uitati eroarea
Nu are nimic Boot Camp, citește atent observațiunile la acest post, oamenii au dreptate. Fii generos cu partițiile… Win va rula excelent pe un mactel, mai bine decît pe multe pc-uri! Succes!
OK dupa ce am urmat sfaturile voastra (Va multumesc tuturor, esp. Iaru ), nu am mers nimic.
Am luat greaua decizie sa rad TOT. Dupa ce in 2 ore am invatat cum e cu retelistica intre UBUNTU si OS X, copiat backup - pierdut 20 GB muzica frezata, aranjata, taguita, coperti, etc - si purces la drum.
Erase Zerofill - 1 pass. Nu stiu de ce am facut asta (curiozotate) dar ideea e ca am asteptat vreo 30 de minute sa faca duma… Buuuuun, instalare custom (6 GB).
Welcome to OS X.
facut update-urile (chiar as vrea sa va intreb cum as putea sa-mi trag update-urile pe un CD/DVD ceva, sa nu mai fiu obligat sa am net in cazul unei alte…... ahem, toalete complete a sistemului…).
Download la bestie. 10 min. Downloadat bootcamp, skip driver cd, WOW MERGE. fara sa caraie. WHOPEEEEEEEEEE !!!!!!
The rest is history….
P.S - NFS Most Wanted (motivul principal pt XP) merge minunat, hackuit sa mearga in 1440x900.
Morala: ce naiba a avut? ca n-am inteles nimic. Disk Util zicea OK, TTP, la fel… nimeni nu zicea nimic.. Si totusi nu puteam baga Bootcamp-ul???!?!?1
OK dupa ce am urmat sfaturile voastra (Va multumesc tuturor, esp. Iaru ), nu am mers nimic.
Am luat greaua decizie sa rad TOT. Dupa ce in 2 ore am invatat cum e cu retelistica intre UBUNTU si OS X, copiat backup - pierdut 20 GB muzica frezata, aranjata, taguita, coperti, etc - si purces la drum.
Erase Zerofill - 1 pass. Nu stiu de ce am facut asta (curiozotate) dar ideea e ca am asteptat vreo 30 de minute sa faca duma… Buuuuun, instalare custom (6 GB).
Welcome to OS X.
facut update-urile (chiar as vrea sa va intreb cum as putea sa-mi trag update-urile pe un CD/DVD ceva, sa nu mai fiu obligat sa am net in cazul unei alte…... ahem, toalete complete a sistemului…).
Download la bestie. 10 min. Downloadat bootcamp, skip driver cd, WOW MERGE. fara sa caraie. WHOPEEEEEEEEEE !!!!!!
The rest is history….
P.S - NFS Most Wanted (motivul principal pt XP) merge minunat, hackuit sa mearga in 1440x900.
Morala: ce naiba a avut? ca n-am inteles nimic. Disk Util zicea OK, TTP, la fel… nimeni nu zicea nimic.. Si totusi nu puteam baga Bootcamp-ul???!?!?1
Welcome to OS X.
The rest is history….
Păi de ce ai pierdut muzica aia frezată și aranjată? Nu puteai să o salvezi undeva? De ex., pe hdd meu extern
nfs most wanted e motivul pt care uneori sunt pe punctul de a pune win insa imi gasesc repede ceva de facut ca sa uit. imi e teama ca o data si o data tot o sa cedez…e mult prea tare jocul….dar oare imi merge pe mac-ul meu?